Ζωζώ Σαπουντζάκη: Επέστρεψε στο σπίτι της στην Κινέτα, που κάηκε το 2018

Στο σπίτι της στην Κινέτα, που είχε καεί ολοσχερώς τον Ιούλιο του 2018, επέστρεψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός έμενε για πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο αποτελούσε την κύρια κατοικία της και δεν ήταν το εξοχικό της. Ωστόσο, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, είχε αποχωρήσει από την περιοχή και φιλοξενήθηκε σε φίλους της στο Λουτράκι.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο σπίτι που έχει γράψει ιστορία με τα μεγάλα πάρτι που έκανε.

«Μένω πλέον στο ισόγειο της Κινέτας. Εδώ και 3 μήνες. Έχει σωθεί μόνο το ισόγειο, το άλλο έχει μείνει έτσι. Έχω κάτι προσφορές μήπως το πάρουν. Το σπίτι αποκλείεται να ξαναγίνει όπως ήταν γιατί δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω τα χρήματα. Αρκούμαι στο ισόγειο, κάνω τα μπάνια μου, βλέπω τη θάλασσα γιατί έχουν καεί όλα τα πεύκα. Είμαι ικανοποιημένη. Το απάνω σπίτι είναι καμένο, το περιφρονώ», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όσο για την πρόταση που φέρεται να της έγινε από το Just The Two Of Us, η ίδια απάντησε: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω μια συνάντηση με τον κύριο Νίκο Κοκλώνη για να συμμετέχω στο “Just The Two Of Us”, να τραγουδήσω. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα το συζητήσω και στη συνέχεια θα αποφασίσω».

Read More

And More