10 διάσημοι που “έντυσαν” με τη φωνή τους πετυχημένες παιδικές ταινίες

Παιδικές ταινίες. Γνωστές και αγαπημένες. “Κρύβουν” περιπέτειες, ιστορίες, δράση, σασπένς, γέλιο και κοινωνικά μηνύματα. Και φωνές. Οι φωνές των ηρώων δίνουν άλλη νότα στην υπόθεση, χρωματίζουν τις εξελίξεις και γεννούν στους μικρούς θεατές συναισθήματα. Είναι το συμπλήρωμα των πρωταγωνιστών. Ήξερες ότι μερικοί από τους αγαπημένους ήρωες του παιδιού σου μιλούν μέσα από τη φωνή πολύ γνωστών ανδρών και γυναικών του Hollywood; Σου έχω συγκεντρώσει τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα!

 

 

Will Smith & Angelina Jolie – Oscar & Lola (O Καρχαριομάχος)

(πηγή πρώτης φωτογραφίας: @cinemonkeys / δεύτερης φωτογραφίας: DreamWorks.com)

Πριν από 16 χρονιά, ο -αρκετά περιπετειώδης- Will παρέσυρε την γοητευτική Angelina σε κυνήγι… καρχαριών. H Disney δημιουργεί το “Shark Tale”, οι δύο ηθοποιοί δέχονται να “ντύσουν” το πρωταγωνιστικό δίδυμο και, πριν καν η ταινία βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάνουν εντυπωσιακή είσοδο στο Φεστιβάλ Κανών (P.S. την βλέπεις στην πρώτη φωτογραφία)

 

 

Fergie – Sally Brown (Peanuts)

(πηγή πρώτης φωτογραφίας: @fergie / δεύτερης φωτογραφίας: @thepeanutsmovie)

Πριν καν καταλάβει ότι έχει ταλέντο στο τραγούδι -σε πολύ μικρή ηλικία, η Fergie χάρισε την παιδική της φωνή στη φίλη του πιο αγαπησιάρικου ήρωα της μικρής οθόνης. Στην Sally Brown, κολλητή του Snoopy.

 

 

Justin Timberlake – Branch (Trolls)

(πηγή φωτογραφίας: @trolls)

Σας έκανε να χορέψετε οικογενειακώς στους ρυθμούς του “Can’t Stop The Feeling”. Πριν, όμως, αποδεχτεί την πρόταση της DreamWorks για να αναλάβει την επιμέλεια του Soundtrack, είχε ήδη δώσει τη φωνή του στον μπλε πρωταγωνιστή, εν ονόματι Branch.

 

 

Jennifer Lopez – Luccy Tale (Home)

(πηγή φωτογραφίας: @jloverg12)

Ένα μικρό κορίτσι γνωρίζει έναν εξωγήινο, ο οποίος, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι, τη βοηθάει να φτάσει στον τελικό προορισμό της: την αγκαλιά της μαμάς, η οποία έχει το πρόσωπο και τη φωνή της JLO. Και η κόρη της Rihanna. Όλα αυτά το 2015 για λογαριασμό της Dreamworks.

 

 

Tom Hanks – Woody (Toy Story)

(πηγή πρώτης φωτογραφίας: @tomhanksfansite / δεύτερης φωτογραφίας: @toystory)

Ο ηθοποιός με το αληθινό χαμόγελο και την μοναδική ευγένεια βρίσκεται πίσω από τον πιο αγαπημένο και παιχνιδιάρη ήρωα πολλών παιδιών. Τον Woody, πρωταγωνιστή του Toy Story και αυτοσυναρμολογούμενο. Και όχι μόνο σε μία ταινία, αλλά από την πρώτη έως και την πιο… πρόσφατη!

 

 

Selena Gomez – Mavis (Ξενοδοχείο για τέρατα)

(πηγή πρώτης φωτογραφίας: @selenagomez / δεύτερης φωτογραφίας: @hotelt)

Το κορίτσι που τα παιδιά σου γνώρισαν μέσω της Disney, δεν σταμάτησε στιγμή να αγαπά και να προσέχει τους μικρούς της θαυμαστές. Και να είναι η φωνή της η συντροφιά τους σε κάθε περιπέτεια και νέα ιστορία που δημιουργείται στο Ξενοδοχείο για… τέρατα. Άλλωστε, είναι η Mavis. Και θα είναι και στην νέα version της ταινίας, η οποία κορονοϊού επιτρέποντος, θα κυκλοφορήσει το 2021.

 

 

Kristen Bell – Princess Anna (Frozen)

(πηγή πρώτης φωτογραφίας: @kristenanniebell / δεύτερης φωτογραφίας: @disneyfrozen)

Την έχεις θαυμάσει για την ερμηνεία της σε πολύ πετυχημένες -και βραβευμένες- ταινίες. Το παιδί σου την έχει θαυμάσει για τη χροιά και την απαλή φωνή της. Παράλληλα, με την καριέρα της μπροστά από τις κάμερες, η εντυπωσιακή ηθοποιός “περνάει” πίσω από το booth, για να δώσει ομιλία σε ήρωες του Zootopia, στην εφηβική σειρά Veronica Mars, αλλά και στην δεύτερη πιο αγαπημένη Πριγκίπισσα των παιδιών. Την Anna από την ταινία Frozen. Βραβευμένη και αυτή.

 

 

Renée Zellweger – Vanessa Bloome (Η ταινία μιας μέλισσας)

(πηγή πρώτης φωτογραφίας: @renee_zellweger / δεύτερης φωτογραφίας: Dreamworks Official Site)

Φέτος, απέσπασε το δεύτερο βραβείο από την Ακαδημία των Oscars. Είναι πολυβραβευμένη και κριτικοί (και κοινό) αγαπούν να την παρακολουθούν να ερμηνεύει. H ίδια, πάλι, δεν “έκρυψε” στιγμή την αγάπη τους για τους μικρότερους σινεφίλ, προσφέροντας τη φωνή της σε αρκετούς ήρωες, με χαρακτηριστικότερο εκείνον της Vanessa στην “Ταινία μίας… μέλισσας”.

 

 

Mila Kunis – Meg Griffin (Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story)

(πηγή πρώτης φωτογραφίας: @milakunism / δεύτερης φωτογραφίας: @meg___griffin)

Η πετυχημένη σειρά που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές απέκτησε την κινηματογραφική της εκδοχή το 2005. Όπως τα τελευταία 21 χρόνια, έτσι και στην ταινία η φωνή της Meg Griffin είχε τόνο… Mila Kunis.

 

Read More

And More