13 σούπερ σταρ μαμάδες… στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους!

Συνηθίζαμε να θαυμάζουμε τις σταρ του Χόλιγουντ για την καριέρα τους, το ντύσιμό τους και το καλλίγραμμο σώμα τους. Με την έλευση των social media όμως αποκτήσαμε πρόσβαση και σε μια πιο προσωπική τους πλευρά. Πολλές από αυτές τις γυναίκες που θαυμάζαμε μεγαλώνοντας και τρέχαμε να αγοράσουμε τα cd τους ή να δούμε τις ταινίες τους, είναι πλέον μαμάδες. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, μοιράζονται κατά καιρούς την εμπειρία τους με την μητρότητα αλλά και τις τρυφερές στιγμές που περνούν με τα παιδιά τους, μέσω instagram κάνοντας τις γυναίκες να τις θαυμάζουν ακόμα περισσότερο.

Αυτές οι 13 διάσημες μαμάδες καταφέρνουν και μας εμπνέουν κάθε μέρα:

Jennifer Lopez

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Η σέξι Πορτορικάνα απέκτησε τα δίδυμά της, τον Μαξ και την Έμε, πριν από 11 χρόνια, με τον τότε σύζυγό της Μαρκ Άντονι. Τα δίδυμα μάλιστα, φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν τα βήματα των διάσημων γονιών τους, αφού η Λόπεζ μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες με τους followers της στο instagram, βίντεο με τα παιδιά της να τραγουδάνε και να χορεύουν.

Chrissy Teigen

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις


Είναι αναμφισβήτητα η βασίλισσα των social media και η κοφτερή της γλώσσα έκανε μέχρι και τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να την μπλοκάρει στο twitter. Εκτός από αυτό όμως είναι και μια πολύ επιτυχημένη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής αλλά και μαμά δυο υπέροχων παιδιών, της Luna και του Miles, τα οποία απέκτησε με τον σύζυγό της John Legend.

Beyonce

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις


Είναι η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη με τους φανς της να την έχουν αναγάγει σε “θρησκεία”, ο ρόλος που εκείνη προτιμάει όμως, είναι εκείνος της μητέρας. Η Blue Ivy, ο Sir και η Rumi έχουν την τύχη να ακολουθούν τους διάσημους γονείς τους στις συναυλίες τους ανά τον κόσμο, ενώ η μεγάλη κόρη του ζεύγους Carter, αν και μόνο έξι χρονών, έχει ήδη fan pages στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Michelle Obama

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις


Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ έχει πτυχίο από δυο από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, έχει ιδρύσει οργανώσεις που έχουν ως στόχο την προώθηση της υγείας και της εκπαίδευσης και πρόσφατα έγραψε ένα από τα μεγαλύτερα best seller των τελευταίων χρόνων. Στο βιβλίο της “Becoming” περιγράφει τα παιδικά της χρόνια αλλά και τις αξίες που προσπαθεί να μεταδώσει στις δυο κόρες της, Sasha και Malia.

Reese Witherspoon

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις


Αν δει κανείς τα τρία παιδιά της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού δεν θα έχει καμία αμφιβολία ότι είναι δικά της. Η κόρη της Ava, μάλιστα είναι ίδια η μαμά της, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ.

Serena Williams

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις


Είναι η καλύτερη παίκτρια τένις όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει 23 grand slam. Ένα από αυτά τα grand slam μάλιστα, η χρυσή Ολυμπιονικής, το κατέκτησε ούσα 2 μηνών έγκυος, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννα της μικρής της κόρης, Olympia Alexis.

Pink

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις


Η Αμερικανίδα ποπ σταρ συνηθίζει στις συναυλίες της να κρέμεται από σκοινιά και να πετάει πάνω από τους φαν της σαν μια άλλη σούπερ ηρωίδα. Κάπως έτσι πρέπει να την βλέπουν και τα δυο της παιδιά, η Willow Sage και ο Jameson Moon.

Kate Hudson

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My wishes came true 💫 Thank you for all the love today ❤️🙏❤️ #ThisIs40

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις


Μπορεί να την βλέπαμε να πρωταγωνιστεί σε ρομαντικές κομεντί, όπου παρίστανε μια ανέμελη single γυναίκα, στην πραγματική της ζωή όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η εξίσου διάσημη κόρη της Goldie Hawn απολαμβάνει τη ζωή της παρέα με τα τρία παιδιά της, που της μοιάζουν απίστευτα.

Halle Berry

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις


Έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κέρδισε Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, στην προσωπική της ζωή όμως, προτιμούσε να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους. Το ίδιο ισχύει και όσο αφορά στο πως αντιμετωπίζει τα παιδιά της, επιλέγοντας να μην τα εκθέτει πολύ στα social media. Όπως λέει και η ίδια, πρόκειται για μικρά παιδιά και θέλει να σέβεται την ιδιωτικότητά τους.

Eva Longoria

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις


“Κοιτάζω τον Santi και δεν μπορώ να πιστέψω πως το σώμα μου δημιούργησε και έθρεψε αυτήν την μικρή μπάλα αγάπης”, με αυτά τα λόγια περιγράφει η Λατίνα ηθοποιός την εμπειρία της ως μαμά. “Από την στιγμή που τον έβαλαν στα χέρια μου, κατάλαβα ότι δεν είχα ξανανιώσει τέτοια αγάπη”.

Julianne Moore

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Moore (@juliannemoore) στις


Η διασημότερη κοκκινομάλλα του Χόλιγουντ, εκτός από ταλαντούχα και βραβευμένη ηθοποιός είναι και μητέρα του 21 ετών Caleb και της 17 ετών Liv. Από τα παιδιά της είναι που αντλεί και την έμπνευση για τα παιδικά βιβλία που γράφει.

Gwyneth Paltrow

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις


Μπορεί η προσέγγιση της προς τη ζωή και την υγεία να την έχει βάλει συχνά στο στόχαστρο, κανείς όμως δεν αρνείται πως ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, είναι υποδειγματικός.

Blake Lively

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις


Την μάθαμε από το Gossip Girl και προσπαθήσαμε πολλές φορές να μιμηθούμε το ανεπιτήδευτο στυλ της. Φαίνεται πως η Blake Lively επιλέγει να μεγαλώνει με τον ίδιο ανεπιτήδευτο και φυσικό τρόπο και τις κόρες της, τις οποίες σπάνια εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας.

Read More

And More