Το 3ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece έρχεται!

Το 3ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece έρχεται! | tlife.gr

Από τις 5 έως και τις 8 Ιουλίου, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) θα διεξαχθεί το 3ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece!

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του HaBaWaBa Greece το 2016 και το 2017, η Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development αυξάνει το εύρος των συμμετοχών, καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το HaBaWaBa Greece περιέχει δύο ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 9 και κάτω των 11 ετών). Αυτό σημαίνει ότι αθλητές και αθλήτριες έως 9 και έως 11 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Το HaBaWaBa προέρχεται από τη γειτονική Ιταλία. Το Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa διεξάγεται κάθε χρόνο στο Lignano Sabbiadoro (UD). Φέτος, το HaBaWaBa International Festival γιορτάζει την ενδέκατη συνεχή διοργάνωση και θα διεξαχθεί από τις 18 έως και τις 24 Ιουνίου στην ίδια τοποθεσία.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN στο Palmares της.

Το Format HaBaWaBa Greece υποστηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Γλυφάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.habawaba.gr καθώς και τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

READ more