7 διάσημοι γονείς μοιράζονται τις πιο fail στιγμές με τα παιδιά τους…

Όλοι οι γονείς έχουν στιγμές, για τις οποίες δεν είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι. Εμπειρίες με τα παιδιά τους που, είτε θυμούνται μετά από χρόνια και γελούν, είτε κάνουν τα πάντα για να τις σβήσουν από τη μνήμη τους -τη δική τους και των παιδιών τους. Ακόμα, και οι διάσημοι γονείς έχουν τέτοιες στιγμές. Εκείνες οι μαμάδες και οι μπαμπάδες που βλέπεις συχνά πυκνά στα περιοδικά, τους παρακολουθείς ως καλεσμένους σε εκπομπές να μιλούν για το πόσο ένα παιδί τους έχει αλλάξει τη ζωή. Όμως, έχουν και αυτοί κάνει epic fails. Πάμε να δούμε μερικά:

Jennifer Garner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις

Η ηθοποιός που οι σκηνοθέτες αγαπούν να της δίνουν το ρόλο της μαμάς και οι followers λατρεύουν τα στιγμιότυπα που μοιράζεται με τα παιδιά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Αυτή τη στιγμή, τα κορίτσι με το πιο όμορφο baby face, έχει τρία παιδιά. Όταν γεννήθηκε ο μικρός Samuel, όπως διηγείται, υπήρχαν φορές που έπαιζε με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της και ξαφνικά συνειδητοποιούσε ότι κάπου είχε αφήσει το μωρό. Τότε τον έβρισκε να παίζει μόνος του στο διπλανό δωμάτιο. Oops!

Ryan Renolds

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʀʏᴀɴ ʀᴇʏɴᴏʟᴅs (@ryanreynoldspage) στις

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας μπαμπάς θέλει να τραγουδήσει το αγαπημένο τραγούδι του νεογέννητου μωρού του, αποφασίζει να αγοράσει μία κιθάρα, να μεταμφιεστεί σε Rock-Star και να του κάνει έκπληξη; Α, να μην ξέρει ποιο τραγούδι αγαπάει το βρέφος. Αυτό ακριβώς, έζησε ο Ryan Renolds, όταν η κιθάρα έπαιζε μελωδία Ariana Grande και το μωρό περίμενε να ακούσει το “Call Me Maybe”…

Melissa McCurthy

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa McCarthy (@_melissamccarthy) στις

Είναι γκαφατζού. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι όλο και κάτι αστείο (ή αμήχανο) θα βίωσε η ηθοποιός που κάθε της ατάκα σε κάνει να γελάς. Τα μωράκια της ξυπνούσαν αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι η Melissa να ανοίξει το Youtube και να βάλει άλλα παιδάκια να κάνουν τον ήχο του κλάματος. Και τα μικρά αναρωτιούνται ακόμα και σήμερα…

Mila Kunis

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton and Mila fanpage (@kuniskutcher) στις

Καθώς ετοιμαζόταν για ένα ταξίδι με την κόρη της, Wyatt Isabelle Kutcher, η νεανική ηθοποιός φρόντισε να είναι όλα τα πράγματα στο αυτοκίνητο σε τάξη. Όπως αποκάλυψε, όμως, στην πορεία συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει την μικρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να την έχει δέσει στο ειδικό καθισματάκι της. Houston, we have a Problem!

Kim Kardashian

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Οι paparazzi αγαπούν να τη φωτογραφίζουν. Η Kim το ξέρει πολύ καλά. Πριν από μερικά χρόνια, όταν η North ήταν πολύ μικρή και έκανε το πρώτο της shopping με τη μαμά, η Kim, στην προσπάθεια της δείχνει λαμπερή στα φλας των φωτογράφων, την ξέχασε μέσα στο πολυκατάστημα. Ευτυχώς, το συνειδητοποίησε λίγο πριν πατήσει το γκάζι.

Hilary Duff

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

Όταν ο πρώτος της γιος ήταν ακόμα μικρός, συνέβη κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Μια μέρα, πήγανε μαζί να αγοράσουν φωτάκια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο μεγαλύτερο κατάστημα με εποχιακά είδη της Αμερικής. Τελικά, πάντως, αυτός που τυλίχθηκε σε λαμπιόνια δεν ήταν το δέντρο, αλλά ο μικρός Luca.

Jessica Simpson

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις

Πώς μπορείς να μπερδέψεις τον προσωπικό σου υπολογιστή με το tablet για τα κινούμενα σχέδια; Η άτακτη Jessica το έκανε, όχι μία, όχι δύο, αλλά πολύ περισσότερες φορές. Μέχρι που τα παιδιά της δεν βρήκαν στο tablet τους τον Nemo, αλλά την τελευταία φωτογράφιση της μαμάς τους. Oops!

Read More

And More