Black Friday: Ιδέες για δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε παιδί

Όταν ψωνίζεις για όλη την οικογένεια, είναι σημαντικό να ψωνίζεις σωστά. Για να ευχαριστείς τον εαυτό, τα μικρά, αλλά και την τσέπη σου. Το Black Friday, που, φέτος επιστρέφει κανονικά με αγορές εντός των καταστημάτων, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία, για να αγοράσεις στο παιδί σου ευφάνταστα δώρα – ειδικά αν αυτές τις μέρες έχει γιορτή – και αντικείμενα που χρειάζεται. Πάρε ιδέες!

Σκάκι
Αν και αρκετοί το εντάσσουν στην κατηγορία με τα επιτραπέζια, το σκάκι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Πέρα από τον ελεύθερο χρόνο του, που θα το περάσει δημιουργικά, θα αναπτύξει τη μνήμη, τη σκέψη και θα βελτιώσει ριζικά τη συγκέντρωση του. Για αυτό, αν φέτος το Σεπτέμβριο πήγε στο Δημοτικό, χάρισε του το χωρίς δεύτερη σκέψη. Άσε που για έναν περίεργο λόγο είναι το μόνο επιτραπέζιο που έχει επιβιώσει στην ηλεκτρονική εποχή.

Παπούτσια
Όχι μόνο μποτάκια. Γιατί, ναι μεν ο καιρός γίνεται άκρως χειμερινός, όμως, είπαμε η Black Friday είναι μία μέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείς για δικό σου όφελος. Έτσι, εκτός από τα χειμωνιάτικα, φρόντισε να αποκτήσεις και ένα ζευγάρι sneakers ή πάνινα παπούτσια για τις επόμενες εποχές.

Gadgets
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Άλλωστε, μεταξύ μας, μιλάμε ειλικρινά. Πάντα. Τα παιδιά αγαπούν τα gadgets και αυτό δεν είναι απαραίτητο κακό. Αφού, λοιπόν, θα ζητήσει που θα το ζητήσει, δοκίμασε να του αγοράσεις το πρώτο του κινητό ή tablet και σώσε την τσέπη σου, μιας και οι εκπτώσεις είναι πολύ καλές.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών. Πλησιάζουν. Ο Άι Βασίλης τους κλείνει το μάτι. Ε, λοιπόν, η Black Friday είναι η ευκαιρία να το κάνει και στην πραγματικότητα. Τεράστια τρενάκια, πέτρινοι Άι Βασίληδες, Ψεύτικα κάστανα με φωτιά, λαμπιόνια για το παιδικό δωμάτιο. Christmas Dream!

Ρολόι χειρός
Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να φορεθεί παντού. Ακόμα και μέσα στο σπίτι. Δώσε έμφαση και στο λουράκι. Στα μάτια ενός παιδιού κάνει τη διαφορά.

Αυτοκινητάκια
Αν είναι αγόρι, έχει ήδη καταχαρεί. Συνταγή δοκιμασμένη, αλλά άκρως σημαντική, αφού και η μαμά θα θέλει το παιδί της να κάνει ένα διάλειμμα από τις μπλε οθόνες.

(*Πηγή φωτογραφιών: iStock)

Read More

And More