Dual από την Εθνική Τράπεζα: Η -δύο σε ένα- κάρτα που μου προσφέρει αμέτρητες επιλογές και λύσεις!

Να ξεκινήσουμε με τα βασικά: Δεν έχω ποτέ πάνω μου μετρητά. Από τότε που θυμάμαι τον ενήλικο εαυτό μου στο πορτοφόλι μου δεν θα βρεις μετρητά. Μόνο κάρτες! Κάρτα για τα πάντα. Ακόμα και για την πιο μικρή αγορά. Εκείνη που θα κάνεις στο περίπτερο, παραδείγματος χάρη. Ακόμα και εκεί… κάρτα. Νιώθω πως τα μετρητά μου δένουν λίγο τα χέρια. Με βαραίνουν. Έχω το ποσό που χρειάζεται πάνω μου ή θα γίνω ρεζίλι στο ταμείο; Αυτό σκέφτομαι κάθε φορά. Με την κάρτα έχω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Και αυτή την περίοδο νιώθω διπλά ελεύθερη, χάρη στη νέα μου ανακάλυψη, την κάρτα Dual της Εθνικής Τράπεζας, που πλέον με βεβαιότητα μπορώ να πω πως έχει δημιουργηθεί για να κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη. Τέλος! Αμέτρητες επιλογές. Απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Πρωτοποριακές λύσεις για κάθε ανάγκη. Για κάθε επιθυμία. Για μια καθημερινότητα πιο απλή, αλλά εξίσου απολαυστική.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι η κάρτα Dual της Εθνικής Τράπεζας; Πρόκειται για ένα καινοτόμο, δύο σε ένα προϊόν που μου προσφέρει την δυνατότητα να επιλέγω εγώ ανά περίπτωση αν θα το χρησιμοποιήσω ως χρεωστική ή ως πιστωτική κάρτα, χαρίζοντάς μου μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τις καθημερινές μου συναλλαγές. Η πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Και κάπως έτσι κάνω όλες τις αγορές μου –σημαντικές και λιγότερο σημαντικές– εύκολα και γρήγορα. Και όταν λέω όλες τις αγορές μου, εννοώ όλες τις αγορές μου. Από τον καφέ που θα πάρω στο χέρι «τρέχοντας» προς το γραφείο, ως τα εισιτήρια που μήνες σχεδιάζω να κλείσω για εκείνο το υπερατλαντικό ταξίδι που θέλω να κάνω με τον σύντροφό μου ή τα έπιπλα στα οποία θέλω να επενδύσω για να ανανεώσω το σπίτι μας. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εθνική Τράπεζα (@nationalbankofgreece)

Και το καλύτερο; Με την ευελιξία της κάρτας Dual οι επιλογές μου είναι πολλές. Πάρα πολλές! Αγορές, προνόμια, εξοικονόμηση. Την ίδια στιγμή, μπορώ να συμμετέχω αυτόματα και στο πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More, να έχω πρόσβαση δηλαδή σε έναν κόσμο ανταμοιβών και προνομίων, που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Με το Go For Μore, όσο περισσότερο χρησιμοποιώ την κάρτα Dual τόσο περισσότερους πόντους κερδίζω! Κι έπειτα, τους πόντους που έχω συγκεντρώσει μπορώ να τους εξαργυρώσω σε ευρώ σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Α! Με την κάρτα Dual της Εθνικής Τράπεζας έχω και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.  Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά…

Η νέα κάρτα Dual προσφέρεται μόνο από την Εθνική Τράπεζα και ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες για εσένα που θέλεις περισσότερη ευελιξία σήμερα και σε προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου οι επιλογές σου όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Αυτή είναι η Eθνική μας Tράπεζα. Αυτή είναι η Tράπεζα σήμερα.

Ανακαλύψτε το νέο καινοτόμο προϊόν της Εθνικής Τράπεζας εδώ!