E-supermarket, η εύκολη λύση που φέρνει τα ψώνια στο σπίτι σου

Κλείσαμε έναν χρόνο πανδημίας και η «προηγούμενη ζωή» μας φαντάζει τόσο μακρινή. Οι συνήθειές μας άλλαξαν, το σπίτι έγινε γραφείο, παιδική χαρά, μπαρ, τα πάντα…Κι έτσι, όπως μάθαμε να τα κάνουμε όλα μέσα στο σπίτι, έτσι αρχίσαμε να ψωνίζουμε και τα πιο χρήσιμα από τον υπολογιστή μας: τα καθημερινά μας τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, όλα τα ψώνια της εβδομάδας, τις πάνες και τα βρεφικά είδη, καλύπτοντας τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Πραγματοποιούμε τις παραγγελίες αργά το βράδυ, τότε που όλα είναι ήσυχα, προγραμματίζουμε την παράδοση και παραλαμβάνουμε από την άνεση του σπιτιού μας.

Άραγε, πόσες είμαστε που πλέον παραγγέλνουμε από τα e-supermarkets;
Ας μιλήσουν καλύτερα τα νούμερα: μόνο στην Ελλάδα, ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του ηλεκτρονικού σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα κατέγραψε αύξηση 262% για το 2020, σύμφωνα με στοιχεία της Convert Group.

Φυσικά, τα e-supermarkets δεν μπήκαν τώρα στη ζωή μας. Αποτελούν επιλογή για πολύ κόσμο εδώ και καιρό, καθώς οι πολλές ώρες δουλειάς σε συνδυασμό με τις οικογενειακές υποχρεώσεις μετατρέπουν τη βόλτα στο supermarket σε ένα επιπρόσθετο βάρος. Έτσι και λόγω των lockdown, τα ηλεκτρονικά supermarkets εδραιώθηκαν ακόμη παραπάνω. Χαρακτηριστικό και αγαπημένο μας παράδειγμα αποτελεί το e-fresh.gr, που ξεκίνησε ήδη από το 2016 και είναι το πρώτο 100% online supermarket στην Ελλάδα. Είναι, μάλιστα, το πρώτο που πέτυχε τις παραγγελίες σε λίγες ώρες λόγω της αποθήκευσης προϊόντων σε δικές του αποθήκες που διαθέτουν ρομποτική τεχνολογία, για την οποία έχει βραβευθεί δεκάδες φορές. Παράλληλα, με το e-fresh.gr μπορείς να είσαι σίγουρη ότι η παραγγελία θα σου έρθει έγκαιρα και με ασφάλεια, χάρη στη χρήση υγειονομικώς ελεγμένων φορτηγών ψυγείων και από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Σίγουρα θα τα βρω όλα;
Είπαμε και στην αρχή πως από τα e-supermarkets μπορείς να παραγγείλεις τα πάντα. Για να είμαστε ακριβείς, στο e-fresh.gr θα βρεις πάνω από 15.000 προϊόντα και προσφορές για τις οποίες μπορείς να ενημερώνεσαι τακτικά και μέσω των newsletters.

Και βρίσκω τα πάντα, ακόμη και για το μωρό;
Το e-fresh.gr καλύπτει τις οικογένειες και τις νέες ή μέλλουσες μητέρες με αποκλειστικές προσφορές σε βρεφικά είδη και μεγάλες συσκευασίες, που πολύ απλά δεν υπάρχουν στα ράφια των φυσικών supermarket. Έχεις και μόνιμη έκπτωση στα μηνιαία πακέτα και μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη γιατί ποτέ δεν θα ξεμείνεις. Πόσες φορές δεν έψαξες ποια προσφορά τρέχει τώρα για πάνες; Ε, δεν χρειάζεται! Γιατί με το e-fresh.gr και στο σπίτι σου έρχονται και πολλές είναι!

Ποικιλία βρεφικών ειδών
Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι νέοι γονείς προσέχουν λίγο παραπάνω και τείνουν να προτιμούν τα οργανικά και βιολογικά προϊόντα. Είσαι, λοιπόν κι εδώ καλυμμένη. Ανάμεσα στα 15 χιλιάδες προϊόντα που αναφέραμε πριν, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε βρεφικά είδη, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά βιολογικά και οργανικά προϊόντα σε κάθε κατηγορία.

Στο e-fresh.gr βρίσκεις σε μερικά μόνο κλικ όλα όσα ψάχνεις. Εσύ; Ακόμη να παραγγείλεις;