Αγαπημένες παιδικές ταινίες και πρεμιέρες: Τι παίζει αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση;

Είναι το αγαπημένο θέμα των παιδιών. Γιατί, και εσύ, και εγώ και αυτά γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόλις το κουδούνι χτυπήσει και το ρολόι δείξει Παρασκευή μεσημέρι, οι πιο χαλαρές ημέρες ξεκινούν. Το πρωινό ξύπνημα μπαίνει στην παύση για δύο ημέρες και η ευκαιρία να δείτε μαζί αγαπημένες παιδικές ταινίες πατάει Play. Αλήθεια, τι παίζει αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση; Ποπ – κορν και ξεκινάμε!

Μια Πάπια, Μα Ποια Πάπια
Α’ Τηλεοπτική Προβολή, Παρασκευή 21:00 στο OPEN TV

Δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Τσι και ο μικρότερος αδελφός της Τσάο, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα, ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση. Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά.

Λούκι Λουκ: Τρελές περιπέτειες στην Άγρια Δύση
Σάββατο 11:45 στην ΕΡΤ2

Οι Ντάλτον δραπετεύουν από το δικαστήριο και κυκλοφορούν ελεύθεροι στη Νέα Υόρκη, στον παράδεισο των τραπεζών. Όταν η Αστυνομία Πόλεων σηκώνει τα χέρια ψηλά, ο Λούκι Λουκ συλλαμβάνει τη συμμορία και αποφασίζει να την οδηγήσει σε φυλακή της Καλιφόρνια. Στο μεταξύ, κάποιοι Ευρωπαίοι άποικοι, θύματα απάτης, προσπαθούν να φτάσουν εγκαίρως στην Καλιφόρνια για να μη χάσουν την κυριότητα της γης που έχουν αγοράσει. Ζητούν τη βοήθεια του καουμπόι για να τα καταφέρουν και η περιπέτεια αρχίζει…

Ο Θρύλος του Ταρζάν
Σάββατο 17:40 στο STAR

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ’, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ. Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Κατά Λάθος Μπαμπάς
Κυριακή 14:00 στο MEGA

Ο 32χρονος Σόνι Κόφαξ σε όλη του τη ζωή αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. Όταν η κοπέλα του τον αφήνει για κάποιον μεγαλύτερο και πιο ώριμο, πρέπει να βρει τρόπο να της αποδείξει ότι επιτέλους ενηλικιώθηκε. Σε μια απεγνωσμένη τελευταία κίνηση, αποφασίζει να υιοθετήσει ένα πεντάχρονο αγόρι για να την εντυπωσιάσει. Τώρα, ο Σόνι συναγωνίζεται τον πεντάχρονο σε …ωριμότητα, θα έρθει αντιμέτωπος με τους μπελάδες της πατρότητας, αλλά και με μια άλλη πλευρά του εαυτού του που μέχρι τώρα αγνοούσε. Οι λύσεις που προσφέρει στα προβλήματα της ανατροφής του Τζούλιαν είναι μάλλον αντισυμβατικές, προσπαθώντας να μην επαναλάβει τα λάθη που έκαναν οι δικοί του γονείς, δίχως άλλο όμως έχει μεγάλα αποθέματα αγάπης να προσφέρει. Παρόλα αυτά, η κοπέλα του μένει ασυγκίνητη… και το παιδί δεν επιστρέφεται, βέβαια.

Μία Νύχτα Στο Μουσείο 3: Το Μυστικό του Φαραώ
Κυριακή 15:05 στο ΣΚΑΪ

Όταν η μαγεία η οποία «ξυπνάει» τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;

Αυτοκίνητα (Cars)
Κυριακή 21:00 στον ALPHA

Ο νεαρός Κεραυνός ΜακΚουίν είναι ένα… ζόρικo και ανερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο, αποφασισμένο να πετύχει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει, δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι άλλος από τις αγωνιστικές πίστες. Χωρίς λοιπόν να χάνει χρόνο, ο ΜακΚουίν αποφασίζει να διασχίσει τη χώρα για να βρεθεί στην Καλιφόρνια και να λάβει μέρος στον πιο σημαντικό αυτοκινητικό αγώνα για το μεγάλο Κύπελλο. Κατά λάθος όμως, θα βρεθεί στην ήσυχη, μικρή και ξεχασμένη πόλη «Το Μπουζί της Ωραίας Ελένης». Στη προσπάθειά του να ξαναβρεί άμεσα το δρόμο του, θα γνωρίσει κάποιους ασυνήθιστους χαρακτήρες που θα ανατρέψουν γλυκά την πορεία του.

 

Read More

And More