Αγόρασε online Pampers στη χαμηλότερη τιμή από το welovebabies.gr και κέρδισε δώρα!

Τώρα οι online αγορές σου σε Pampers από το welovebabies.gr επιβραβεύονται με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αλλά και με πλούσια δώρα και πλεονεκτήματα!

Μπες τώρα στο welovebabies.gr για να αγοράσεις τις πάνες του μωρού σου και κέρδισε μοναδικά δώρα! Με την αγορά κάθε συσκευασίας Giga Pack κερδίζεις αυτόματα ένα δώρο από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της P&G ή έκπτωση σε οποιοδήποτε πακέτο γυναικείας, αντρικής περιποίησης ή για το σπίτι.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου γι’ αυτό σπεύσε να επωφεληθείς! Είσαι άλλωστε μόνο ένα κλικ μακριά από το δικό σου συμφέρον!

Γιατί να αγοράσω online;

Καλή ερώτηση! Η απάντηση; Επειδή στο welovebabies.gr θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου και να επωφεληθείς από μοναδικά πλεονεκτήματα!

-Θα βρεις την φθηνοτερη πάνα Pampers της αγοράς, 365 ημέρες το χρόνο!

-Αγοράζοντας τη μοναδική συσκευασία Giga Pack που διαρκεί για έναν ολόκληρο μήνα, τέρμα το κυνήγι των προσφορών των 3 ημερών!

-Στο welovebabies.gr θα βρεις μια απίστευτη ποικιλία σε πάρα πολλά είδη:
Για Τη Μαμά (Σαμπουάν, Περιποίηση, Βαφές και Styling Μαλλιών, Περιποήηση Προσώπου, Σώματος και Στήθους, Στοματική Υγιεινή και Προσωπική Υγιεινή),
Για Το Μπαμπά (Ανδρικό Ξύρισμα, Σαμπουάν, Περιποίηση και Styling Μαλλιών, Στοματική Υγιεινή) και
Για Το Σπίτι (Απορρυπαντικά, Καθαριστικά, Μαλακτικά, Σαπούνι Πιάτων, Σαπούνι Πλυντηρίου Πιάτων, Σκούπισμα και Ξεσκόνισμα)

-Επωφελείσαι από 24 ωρες παραδοση σε ολη την Ελλαδα ΔΩΡΕΑΝ (η αποστολή δωρεάν αφορά μόνο στην τρέχουσα προσφορά που λήγει 07/12, δεν ισχύει για όλες τις αγορές)

-10% έκπτωση για πάντα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

-Στο welovebabies.gr θα βρεις την καλύτερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τις 09:00 έως τις 21:00 καθημερινά

-Πάνω απ’ όλα κάνεις τις αγορές σου όποια ώρα σε βολεύει, χωρίς βαβούρα, κίνηση, παρκάρισμα και χάσιμο χρόνου και έρχονται τα πάντα στην πόρτα σου δωρεάν!

Read More

And More