Άνοιξη με νέο ξεκίνημα: Υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν με πασχαλινές δραστηριότητες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Πλούσιο με φρέσκες ανοιξιάτικες νότες, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens εγκαινιάζει επίσημα την εποχική επαναλειτουργία όλων των επιλογών διαμονής και φαγητού, ξεκινώντας από την πασχαλινή περίοδο.

Φέτος, η Taverna 37 επιστρέφει στη γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία της για την παραδοσιακή Κυριακή του Πάσχα, στις 5 Μαΐου. Ένα ειδικό νηστίσιμο μενού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι επίσης διαθέσιμο για πρώτη φορά από τη Δευτέρα 29 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου. Με τις πόρτες ανοιχτές σε όλο το ξενοδοχείο από τις 15 Απριλίου –συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου Arion και των εμβληματικών bungalows του– οι ηλιόλουστες μέρες συνεχίζονται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

 

Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γεγονότα του χρόνου, στην Taverna 37 εξελίσσεται σε ένα μεγάλο γλέντι δίπλα στη θάλασσα. Το εκλεκτό, παραδοσιακό μενού υπογράφουν ο chef Αλέξανδρος Κοσκινάς και η ομάδα του, στήνοντας έξω σούβλες και ψησταριές για μια αυθεντική και άφθονη γιορτή με την πιο ζεστή ελληνική φιλοξενία.
Ψητό αρνί, χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι και γαρδουμπάκια πρωταγωνιστούν στο πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα εμβληματικά πιάτα της Taverna 37, όπως η τυροκαυτερή, το τζατζίκι, η μελιτζανοσαλάτα, τα ντολμαδάκια και το σπετσοφάι. Το κόστος για το γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στην Taverna 37 είναι 140€ ανά άτομο (χωρίς ποτά), και μπορείτε να κάνετε κράτηση online.

Γλυκά πασχαλινά εδέσματα

Οι πιο γλυκές πασχαλινές λιχουδιές προέρχονται από το πρόσφατα ανανεωμένο ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου, το Astron, και τα δημιουργικά χέρια του pastry chef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη και της ομάδας του. Πανέμορφα χειροποίητα πασχαλινά αυγά (τέσσερα μικρά αυγά στα 22€ και το μεγαλύτερο αυγό στα 30€), παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι (στα 17€) και άλλα πολλά εποχικά γλυκά είναι διαθέσιμα, κατόπιν παραγγελίας, σε εντυπωσιακές συσκευασίες προκειμένου να χαρίσετε στους αγαπημένους σας τα πιο γλυκά δώρα.

Νηστίσιμο μενού για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η νηστεία είναι αναπόσπαστο μέρος των ορθόδοξων πασχαλινών παραδόσεων. Τιμώντας τις παραδόσεις, το ειδικό μενού του chef Κοσκινά εξασφαλίζει σε όλους μια μοναδική γευστική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας εποχιακά υλικά βιώσιμης προέλευσης, το μενού περιλαμβάνει ελαφριές επιλογές, όπως σαλάτα μαύρης φακής, ψητό χταπόδι και σπαγγέτι με γαρίδες.

Η εποχή της πλήρους άνθισης

Καθώς οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και πιο ζεστές, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ανθίζει στον ελληνικό ήλιο. Από τις 15 Απριλίου, η επαναλειτουργία των bungalows του ξενοδοχείου δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν την απόλυτη χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα. Το ανοιξιάτικο φως αφυπνά τα εποχιακά καταστήματα του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένης της pop up Spa boutique, καθώς και το εστιατόριο Helios δίπλα στην πισίνα που προσφέρει λαχταριστή λατινοαμερικάνικη κουζίνα και αναζωογονητικά vibes, χάρη στον νέο chef Manuel Del Campo.
«Το Ορθόδοξο Πάσχα είναι μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στο ελληνικό ημερολόγιο, μια εποχή νέων ξεκινημάτων και κοινών εορτασμών», σχολιάζει ο Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σηματοδοτήσουμε την περίσταση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της Αθηναϊκής Ριβιέρας με γευστικές εμπειρίες που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, παρουσιάζοντας και ένα πολύ ιδιαίτερο νηστίσιμο μενού που επιτρέπει πνευματικό στοχασμό και ευεξία. Είναι μια εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία», καταλήγει.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. 210 890 1000 ή online

Read More

And More