Απόκριες 2019: Οι πιο δημοφιλείς στολές για την φετινή χρονιά που λατρεύουν τα παιδιά!

Σίγουρα θα θυμάσαι κι εσύ όταν ήσουν μικρή πώς ένιωθες κάθε χρόνο όταν έφταναν οι Απόκριες! Ή όταν έπαιρνες στα χέρια σου την πρώτη πρόσκληση για μασκέ πάρτι! Τον ενθουσιασμό, την προσμονή, τις σκέψεις που κατέκλυζαν το μυαλό σου για την στολή που θα φτιάξεις ή θα αγοράσεις. Επειδή, λοιπόν, οι Απόκριες είναι εδώ και αδιαμφισβήτητα αποτελούν την γιορτή των μικρών (και μεγάλων) παιδιών, σήμερα θα δούμε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς στολές της χρονιάς, ώστε να προετοιμαστείτε για όλα τα πάρτι και το μεγάλο καρναβάλι!

Φέτος, βλέπουμε ότι υπάρχει μια προτίμηση στην pop culture, με ήρωες να “ξεπηδούν” από ταινίες με σούπερ ήρωες, blockbusters, αλλά και διάσημες τηλεοπτικές σειρές εφηβικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος! Ταυτόχρονα, όμως, δεν χάνεται το ενδιαφέρον και προς τις περισσότερο cult πια στολές, που αποτελούν διαχρονικές αξίες στα αποκριάτικα μασκαρέματα!

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις τις 10 πιο δημοφιλείς αποκριάτικες στολές που θα σου ζητήσουν σίγουρα τα μικρά σου και εσύ οπωσδήποτε θα ψάξεις να βρεις!

Wonder Woman

Eleven από την σειρά Stranger Things

Harley Quinn

Star Wars

La casa de papel

The Incredibles

Cheerleader

Cowboy

Unicorn

Batman

Read More

And More