Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μακριά, για να ξεφύγεις – Μπορείς να το κάνεις και στην πόλη, μια ανάσα μακριά από το σπίτι σου

Η πιεσμένη καθημερινότητα, τα αμέτρητα to-do στην ατζέντα, οι τρελοί ρυθμοί με τους οποίους τρέχουν τα πάντα γύρω, σε σπρώχνουν προς το burnout; Ο οργανισμός φωνάζει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, πως χρειάζεται ένα διάλλειμα; Πάρε μια βαθιά ανάσα για αρχή. Και έπειτα πάτα pause στα πάντα, φέρε τα πάνω κάτω στην ρουτίνα σου, ακόμα και αν πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο μόνο. Με τι τρόπο; Έχω μια ιδέα…

Μια ανάσα μακριά από το κέντρο της Κηφισιάς, το πιο όμορφο, αριστοκρατικό προάστιο της Αθήνας, κάπου καλά κρυμμένο πίσω από τα πυκνόφυτα, λυγερά πεύκα της περιοχής, σε ένα εξαιρετικά ήσυχο location, θα βρει κανείς το COCO-MAT Hotel Nafsika, ένα city boutique ξενοδοχείο συνώνυμο της ελληνικής φιλοξενίας, της ζεστασιάς, της οικειότητας, της χαλάρωσης. Με το που περάσεις το κατώφλι του, ξέρεις πολύ καλά τι σε περιμένει. Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Μοντέρνες ανέσεις, εξαιρετικό φαγητό, σπιτίσια, super cosy ατμόσφαιρα, minimal design που ηρεμεί σώμα και πνεύμα. Τι άλλο να ζητήσεις για ένα ειδυλλιακό weekend μακριά από την ρουτίνα;

Ύπνος στα… μέτρα σου!

Στο COCO-MAT Hotel Nafsika θα κοιμηθείς καλά. Το μόνο σίγουρο! Χάρη στην προσωποποιημένη υπηρεσία «Ύπνος στα μέτρα σας», μπορείς να απολαύσεις μια εμπειρία αναπαυτικού και ξεκούραστου ύπνου, κομμένου και ραμμένου ακριβώς στα μέτρα σου, σε στρώματα και κρεβάτια που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωπικές σου προτιμήσεις αλλά και στις ανάγκες του σωματότυπού σου. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τα φυσικά προϊόντα ύπνου και τα λευκά είδη με την υπογραφή COCO-MAT.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COCO-MAT Hotels (@cocomat.hotels)

Τα στρώματα αποτελούνται από πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών. Λιγότερο ελαστικά υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας ή η αλογότριχα, εγγυώνται τη στιβαρότητα του στρώματος, ενώ τα φύλλα του φυσικού καουτσούκ προσφέρουν απαράμιλλη άνεση, ακολουθώντας πιστά το σχήμα του σώματος. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου θα φροντίσει ώστε το κρεβάτι στο δωμάτιό σου να σου προσφέρει μια κορυφαία αίσθηση ανάπαυσης. 

Σπιτικές νοστιμιές, φτιαγμένες με μεράκι

Στο COCO-MAT Hotel Nafsika η ημέρα ξεκινάμε με τον πιο τέλειο τρόπο. Έτσι θα έπρεπε να ξεκινούν όλες οι ημέρες, αν με ρωτάς. Με ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου. Το καλό φαγητό ωστόσο δεν περιορίζεται στις πρωινές ώρες. Εξίσου λαχταριστές είναι και οι προτάσεις του καταλύματος για το μεσημέρι αλλά και το βράδυ. Επιλογές που αντλούν την έμπνευσή τους από την ελληνική και την μεσογειακή κουζίνα και στόχο έχουν να ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σου. Σπιτικές, αυθεντικές και πεντανόστιμες γεύσεις με καινοτόμες δημιουργικές πινελιές φτιαγμένες πάντα με τα φρεσκότερα εποχιακά υλικά. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COCO-MAT Hotels (@cocomat.hotels)

Μάλιστα το COCO-MAT Hotel Nafsika έχει και open kitchen, ανοιχτή κουζίνα δηλαδή, που σου δίνει την δυνατότητα να καθίσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις την προετοιμασία του γεύματός σου, παίρνοντας μια πρώτη γεύση με τις υπόλοιπες αισθήσεις σου – μυρωδιές, εικόνες και ήχοι σε προετοιμάζουν για αυτό που θα απολαύσεις στην συνέχεια. 

Οι βόλτες που θα σου πάρουν το μυαλό… 

…έχουν ανάγκη μόνο από το ξύλινο ποδήλατο COCO-MAT. Με αυτό θα εξερευνήσεις τα γραφικά δρομάκια και τις πλατείες της Κηφισιάς και θα θαυμάσεις τις πολυτελείς κατοικίες της που στέκουν επιβλητικές ανάμεσα στα δέντρα.

COCO-MAT Hotel Nafsika
Πέλλης 6, 14561, Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα
T. +30 2107230000
info@nafsika.gr

Read More

And More