Διαγωνισμός babyglitter.gr: Οι νικητές!

Το www.babyglitter.gr και το TLIFE σού χαρίζουν 4 μοναδικά προ-ποδήλατα Strider για τα παιδάκια που ξεκινούν για πρώτη φορά να μαθαίνουν ποδήλατο!

H Strider είναι η κατασκευάστρια εταιρεία ενός πρωτοποριακού προϊόντος: ενός προ-ποδηλάτου χωρίς πετάλια, αλυσίδα, γρανάζια ή βοηθητικές ρόδες! Εάν το παιδί σου μπορεί να περπατήσει, μπορεί και να οδηγήσει ένα ποδήλατο Strider. Είναι σχεδιασμένο για διασκέδαση και άσκηση, αλλά και εκμάθηση ισορροπίας, χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του μικρού παιδιού. H Strider χρησιμοποιεί ανθεκτικά, αλλά ελαφριά υλικά για την κατασκευή των εκπαιδευτικών αυτών ποδηλάτων. Χωρίς πολύπλοκους μηχανισμούς, ένα ποδήλατο Strider είναι κατάλληλο για παιδιά από 1 έως 5 ετών.


Τα ονόματα των τυχερών:

Σοφία Ξυδιάρη
Αφροδίτη Καραμήτσου
Πελιώ Παπαδιά
Κατερίνα Μανωλαράκη

Ψωνίζω από το www.babyglitter.gr
Ένα e-shop που δημιουργήθηκε για να σε μεταφέρει με στιλ και άποψη, στον υπέροχο κόσμο του παιδιού.
Ρούχα, παπούτσια, είδη διακόσμησης, αξεσούαρ και παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 0 έως 5 ετών, παρουσιάζονται σε μία μοναδική ιστοσελίδα, στην οποία εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μπορείς να κάνεις τις αγορές σου.
Οι αποκλειστικές συνεργασίες, η ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία σε δημιουργικές και πρωτότυπες προτάσεις, είναι σίγουρα αυτά που θα σε κερδίσει και θα κάνουν την κάθε σου επιλογή ξεχωριστή είτε για το μωράκι σου, είτε για κάποιο ιδιαίτερο δώρο.
Το babyglitter.gr δεν είναι απλά ένα ακόμα online shopping site. Πρόκειται για μια αγοραστική εμπειρία με στόχο να κάνει τα παιδιά χαρούμενα και τη καθημερινότητα των πελατών της πιο εύκολη, προσφέροντας ιδέες και έμπνευση.
Κάνε κλικ σε μία σελίδα γεμάτη baby λάμψη και στιλ!

Read More

And More