Διαγωνισμός H&M! Κέρδισε τα πιο μοδάτα παιδικά αξεσουάρ!

Κέρδισε τα πιο χαριτωμένα παιδικά αξεσουάρ αυτής της σεζόν από το TLIFE και την H&M λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας!

3 τυχερές θα κερδίσουν:

– Μία παιδική σκηνή αξίας 49,95 €

– 1 σετ σκουφί/γάντια πολική αρκούδα αξίας 19,95 €

ή

– 1 σετ σκουφί/γάντια λαγός αξίας 19,95 €

Από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου συμπλήρωσε κι εσύ τη φόρμα του διαγωνισμού και λάβε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου για να κερδίσεις ένα από τα δώρα της H&M!

Φέτος τον Οκτώβριο στην Η&Μ, μια ιδιαίτερη συλλογή, που περιλαμβάνει κεφάτα κομμάτια μόδας αλλά και κουστούμια μεταμφίεσης τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, θα συγκεντρώσει χρήματα για την πρωτοβουλία All for Children της Η&Μ, προκειμένου να ενισχυθούν τα προγράμματα της UNICEF για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Για τα κορίτσια, η συλλογή All for Children είναι γεμάτη με χαριτωμένα κομμάτια, όπως ένα ροζ φόρεμα με λεπτομέρεια φιόγκου, ένα παλτό από απομίμηση γούνας με φιόγκο στο λαιμό, φούστες από παιχνιδιάρικο Lurex® ή πουά, καθώς και τοπ με στάμπες και κολάν σε έντονο ροζ χρώμα.

Για τα αγόρια υπάρχει το τέλειο μικρό σακάκι που φοριέται με ασορτί γκρι παντελόνι, ή πουλόβερ με αντίθεση χρωμάτων σε έντονες αποχρώσεις, καθώς και ένα μπουφάν μπέιζμπολ, δίχρωμα πουκάμισα και ζέρσεϊ κομμάτια με στάμπες που απεικονίζουν φιλικούς χαρακτήρες.

Κατόπιν, για τη μεταμφίεση, υπάρχουν καπέλα μάγου, κάπες και μαγικά ραβδιά, καθώς και μια ολόσωμη στολή λαγού και πρόσχαρα καπέλα-σκουφάκια που αναπαριστούν πολικές αρκούδες, λαγούς και φλαμίνγκο. Υπάρχει επίσης μια σκηνή παιχνιδιού, αυτοκόλλητα τοίχου, ένα φωτιστικό και ένα βιβλίο-παιχνίδι για ακόμα περισσότερη διασκέδαση.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Οκτωβρίου σε περίπου 300 καταστήματα Η&Μ σε όλο τον κόσμο, καθώς και online. Στην Ελλάδα θα διατίθεται στα παρακάτω καταστήματα:

– Avenue, Μαρούσι

– Ερμού 54, Αθήνα

– Πλάτωνος 5, Χαλάνδρι

– Τσιμισκή 40, Θεσσαλονίκη

Η Η&Μ θα δωρίσει το 25% της τιμής πώλησης όλης της συλλογής All for Children στο έργο της UNICEF στο Μπαγκλαντές. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Η&Μ και η UNICEF στοχεύουν να προωθήσουν την εκπαίδευση και να βελτιώσουν την υγεία των παιδιών που ζουν στις φτωχές περιοχές γύρω από τη Ντάκα του Μπαγκλαντές. Η συλλογή είναι ένας τρόπος να συμβάλλουν οι πελάτες στις μακροπρόθεσμες επενδύσεις της Η&Μ στην κοινωνία του Μπαγκλαντές.

module

Read More

And More