Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σχολικό πακέτο από το babyglitter.gr!

Το Tlife και το babyglitter.gr σου χαρίζουν ένα μοναδικό σχολικό πακέτο για να είναι το μικρό σου ο πιο trendy μαθητής της χρονιάς!

Τα σχολικά είδη είναι πολλές φορές μεγάλος… “μπελάς” για το πορτοφόλι του γονιού και όχι μόνο! Εάν αναζητουσες κάτι χρωματιστό, δημιουργικό που εξάπτει τη φαντασία του παιδιού, άδραξε τώρα την ευκαιρία να κερδίσεις εσύ το μοναδικό πακέτο με τα πιο trendy, πρωτότυπα και δημιουργικά σχολικά είδη που σου χαρίζει η babyglitter.gr!

Ένας τυχερός θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα μοναδικό σχολικό πακέτο που αποτελείται από 1 σετ finger printing, μία σχολική τσάντα, ένα t-shirt, μία κασετίνα στενσίλ, ένα σετ γόμας και χρωματιστά μολύβια!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!
Μπες στη σελίδα του Babyglitter στο Facebook www.facebook.com/babyglitter κάνε like, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και μπες στην πιο trendy κλήρωση!

Πάρε τώρα μέρος στο διαγωνισμό!

Ένας τυχερός θα κερδίσει τα εξής:

Σετ Finger Printing
/
Μεταμορφώστε τα δακτυλικά σας αποτυπώματα σε πολύχρωμα ζώα, λουλούδια και χαρακτήρες. Προσθέστε πρόσωπα και χαρακτηριστικά με τις λαστιχένιες σφραγίδες. Δημιουργήστε ευχετήριες κάρτες ή κάποιο μικρό έργο τέχνης. Χρησιμοποιήστε όλα σας τα δάχτυλα και τους αντίχειρες για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι! Η μεταλλική κασετίνα περιλαμβάνει: – 3 χρωματιστά μελάνια – 12 σφραγίδες με χαρακτηριστικά – 10 ξυλομπογιές.

Κασετίνα Στένσιλ Ζωολογικός Κήπος
/
Το κουτί στένσιλ αφήνει την φαντασία του παιδιού σας ελεύθερη, καθώς μπορεί να κάνει δεκάδες συνδυασμούς, είτε χρωματικούς είτε με χαρακτηριστικά ζώων. Η μεταλλική κασετίνα περιλαμβάνει : 3 πλαστικές μεμβράνες στένσιλ, 3 πολύχρωμους μαρκαδόρους. Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω.

Γόμα Σετ Fast Food

Ένα χάμπουργκερ, τηγανιτές πατάτες και Milk Shake μπορεί εκτός από ένα γεύμα να αποτελέσουν και τις γόμες του παιδιού σας!

Χρωματιστά Μολύβια Ζώα

6 χαριτωμένα παιδικά χρωματιστά μολύβια με λεπτομέρειες από ζώα. Είναι πλαστικά για ομαλή χρήση και καθαρά χέρια!

Σχολική Τσάντα με Κόκκινα Σχέδια
/
Παιδική σχολική τσάντα. Το απόλυτο γαλλικό ρετρό στυλ! Υφασμάτινη με 2 επιπλέον μικρές μπροστινές θήκες και μία εσωτερική. Με χερούλι απλό και κρεμαστό. Διαστάσεις: Π 25 εκ. Χ Υ 20 εκ. Χ Φ 9 εκ.

T-Shirt ABCD
/
Τ-Shirt με στάμπα. 100% βαμβακερό. Πλένεται στο πλυντήριο. Όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα.

module

Read More

And More