Διαγωνισμός: Οι νικητές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ζυμαρούλης» με το Μάρκο Σεφερλή!

Διαγωνισμός: Οι νικητές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ζυμαρούλης» με το Μάρκο Σεφερλή! | tlife.gr

Κέρδισε κι εσύ μία διπλή πρόσκληση για να δεις από κοντά με το παιδί σου το Μάρκο Σεφερλή στον απολαυστικό ρόλο του Ζυμαρούλη! Πάρε μέρος τώρα στο διαγωνισμό!

Κάθε βδομάδα 4 τυχεροί-ές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την μοναδική αυτή παράσταση στο Θέατρο Περοκέ.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας είναι οι εξής:

Μαλαματένια Ζημονοπούλου

Ελένη Βαλαβάνη

Μαρία Δούζη

Ελένη Ζαϊμάκη


Λίγα λόγια για την παράσταση

Η ιστορία διαδραματίζεται στον παλιό ξύλινο μπουφέ μιας κουζίνας. Ο Ζυμαρούλης, ο οποίος μόλις έχει ψηθεί από τους «Μεγάλους», τους ιδιοκτήτες δηλαδή του σπιτιού, συναντά το Αλάτι, το Πιπέρι και τον Κούκο, που ζει μέσα στο ρολόι και αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έχει έναν κουρασμένο και ταλαιπωρημένο λαιμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να εκφέρει σωστά τα περιβόητα «κούκου» του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον σκουπιδοτενεκέ το επόμενο πρωί. Οι προσπάθειες του Ζυμαρούλη να γιατρευτεί ο λαιμός του Κούκου, έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τη φωνή του και να παραμείνει κοντά τους, εμποδίζονται από έναν πεινασμένο Ποντικό και από ένα παλιό και ξεχασμένο φακελάκι Τσαγιού, που ζει μέσα σε μία τσαγιέρα στο πιο ψηλό ράφι του μπουφέ.

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Αρετή Ζαχαριάδου, Στέλιος Κρητικός, Λίλιαν Αρχοντή, Αλέξανδρος Κουζίτσκιν, Αμαλία Δασκαλάκη, Ρομίνα Μαροπούλου

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ.

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΟΚΕ: Οδυσσέως 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα, τηλ.: 2105240040, 2105232132
www.markosseferlis.gr

READ more