Δρ. Σπύρος Μαζάνης: Ταξίδεψε αφιλοκερδώς στις Σπέτσες για τον εμβολιασμό παιδιών

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού για τα παιδιά από 5 έως 11 ετών. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και ο εμβολιασμός τους μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε ειδικά εμβολιαστικά κέντρα όσο και από συγκεκριμένους παιδίατρους σε όλη την Ελλάδα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετές περιοχές σε όλη την Ελλάδα που δυστυχώς δεν διαθέτουν παιδίατρο. Μία από αυτές και οι Σπέτσες, νησί κοσμοπολίτικο και κοντά στην Αθήνα. 

Ο, παιδίατρος, Δρ. Σπύρος Μαζάνης, κόντρα στις καιρικές συνθήκες και τις δυσκολίες που έφερε η κακοκαιρία “Ελπίδα”, ταξίδεψε αφιλοκερδώς μέχρι τις Σπέτσες και ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σπετσών και του Δήμου Σπετσών, συνέβαλλε στον εμβολιασμό παιδιών στο νησί. Αξιοποιώντας την εμπειρία που διαθέτει και την αγάπη για το αντικείμενο και τους μικρούς μας φίλους, βοήθησε το Κέντρο Υγείας Σπετσών να προχωρήσει στον εμβολιασμό αρκετών παιδιών, εξασφαλίζοντας την ασφαλή καθημερινότητα τους στο σχολείο. 

Μία σπουδαία κίνηση, αξιοσέβαστη πρωτοβουλία που “ζέστανε” τις καρδιές των μικρών μας φίλων κόντρα στο ψύχος των ημερών! 

 

 

Read More

And More