Εγκυμοσύνη: Τι λαχταρούσαν να φάνε πιο πολύ αυτές οι 10 celebrities

Μπορεί να είναι παγκοσμίως διάσημες και να έχουν μια πολυτελή ζωή που θα ζηλεύαμε όλες μας, αλλά τελικά δεν διαφέρουν και τόσο πολύ από εμάς τις κανονικές γυναίκες. Τουλάχιστον όσο αφορά στην μητρότητα. Αυτές οι 10 celebrities στην εγκυμοσύνη λαχταρούν φαγητά, όπως τα λαχτάρισες εσύ ή οι φίλες σου, η μόνη διαφορά είναι ότι αυτές ίσως είχαν προσωπικό βοηθό να πάει να τους βρει καρπούζι Δεκέμβρη μήνα στις 3 τα ξημερώματα.

Ας δούμε λοιπόν, τί είναι αυτό που λαχταρύσαν πιο πολύ να φάνε τους 9 μήνες τις εγκυμοσύνης τους, αυτές οι 10 διάσημες γυναίκες…

 

1. Pink

Με μια ροκ μαμά και έναν μηχανόβιο μπαμπά, είναι σίγουρο πως τα παιδιά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας θα βγούν επαναστάτες, πήραν όμως και την αγάπη της για τα ξινά φαγητά; “Όσο ήμουν έγκυος ήθελα να τρώω μόνο ξινά, ειδικά ξινά ζελεδάκια και καραμέλες”.

2. Jessica Alba

Η γνωστή ηθοποιός ήταν τυχερή και πέρασε μεγάλο μέρος της πρώτης της εγκυμοσύνης, στον παράδεισο των καλοφαγάδων, το Παρίσι, Την γασρονομική της αυτή εμπειρία σε συνδιασμό με την εγκυμοσύνη της, φρόντιζε να την μοιράζεται και με όσουν την ακολοθούαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Κάθε μέρα τρώω ζαμπόν και σάντουιτς με τυριά. Δεν τα χορταίνω”, είχε γράψει χαρακτηριστικά. “Η κοιλιά μου μεγαλώνει μέρα με την μέρα και πρέπει να αρέσουν πολύ στο μωρό αυτά που τρώω, γιατί συνεχώς κουνιέατι και κλωτσάει”.

3. Kourtney Kardashian

Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρτάσιαν, αποκάλυψε σε συνέτευξή της πως όσο ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, αυτό που ήθελε συνεχώς να τρώει, ήταν νεοϋρκέζικα bagels. “Bagel με τυρί κρέμα και μαρμελάδα. Ζαλιζόμουν πολύ, οπότε το να τρώω ένα απλό bagel, ήταν η καλύτερη λύση για μένα”.

4. Miranda Kerr

Μπορεί το supermodel να γύρισε στις πασαρέλες μόλις δυο μήνες μετά την γέννηση του γιου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν βίωσε ην εγκυμοσύνη με τον ίδιο που την βιώνουν εκατομμύρια γυναίκες. Ήθελε δηλαδή να τρώει, μόνο που στην περίπτωση της πανέμορφης Αυστραλής, αυτό που λαχταρούσε ήταν πιο υγιείνα φαγητά, όπως οι ντομάτες, πολλές ντομάτες και τα πορτοκάλια.

5. Claudia Schiffer

Όσο μεσουρανούσε στις πασαρέλες την δεκαετία του 1990 την θαυμάζαμε όλοι για την ομορφιά αλλά και για το καλλίγραμμο κορμί της. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έπαβε να είναι μια Γερμανίδα που αγαπούσε τις μπύρες, που ήταν και το πράγμα που λαχταρούσε ιδιαιτέρως κατα την δάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σαν καλή μητέρα που θα γινόταν όμως, η Schiffer, έκοψε εντελώς το αλκοόλ τους 9 μήνες που κυοφορούσε και αρκέστηκε στο να πίνει μπύρες χωρίς αλκοόλ.

6. Mariah Carey

H diva της μουσικής έτρωγε για τρεις όσο ήταν έγκυος, αφού κυοφουρούσε δίδυμα και αυτό σήμαινει πως και οι λαχτάρες της ήταν για τρεις. Πως τις καταπολέμησες; Μαγειρεύοντας η ίδια φαγητά όπως, χοιρινό στον φούρνο και καρυδόπιτες με σαντιγί. Έφτιαχνε τα φαγητά έπαιρνε δυο μπουκιές και μετά τα έδινε στον τότε σύζυγό της. Με αυτόν τον τρόπο και της περνούσε η επιθυμία για συγκεκριμένα φαγητά, αλλά και δεν έπαιρνε έξτρα κιλά.

7. Mila Kunis

Η μια από τις δυο πρωταγωνίστριες του Μαύρου Κύκνου έχει αποκαλύψει πως στην εγκυμοσύνη της είχε τις ίδιες στερεοτυπικές λαχτάρες που έχουν όλες οι μέλλουσες μαμάδες. “Ήθελα όλη μέρα να τρώω ξυνολάχανο, το πρόβλημα όμως είναι πως το ξυνολάχανο υρίζει άσχημα και μόλις άνοιγα ένα βάζο, μύριζε όλο το σπίτι”.

8. Natalie Portman

Η έταιρη πρωταγωνίστρια του Μαύρου Κύκνου και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δηλώσει πως όσο ήταν έγκυος ήθελε να τρώει οτιδήποτε είχε ξύδι.

9. Kate Middleton

Αφού ξεπέρασε τους πρώτους αρκετά δύσκολους μήνες της δέυτερης εγκυμοσύνης της, η δούκισσα του Cambridge, ήθελε να τρώει μόνο γλυκά. Cupcakes και μπισκότα όλη μέρα, Σύμφωνα με άνθρωπο που εργάζεται στο παλάτι η κουζίνα δεν προλάβαινε να φτιάχνει γλυκά. “Είναι σαν ένα μικρό παιδί στο ζαχαροπλαστείο. Είναι αξιολάτρευτο”.

9. Victoria Beckham

Όσο κυοφορούσε την μοαχοκόρη της, η Posh Spice, έβγαλε την αληθινή Βρετανίδα που έκρυβε μέσα της. Ήθελε συνεχώς να πίνει τσάι και να τρώει φρυγανισμένο ψωμί του τοστ με μπόλικη μαρμελάδα.

10. Blake Lively

H πρωταγωνίστρια του Gossip Girl είχε τις συνηθισμένες επιθυμίες για φαγητό που έχουν οι περισσότερες εγκυμονούσες. Αυτό όμως, που την κάνει ιδιαίτερη περίπτωση είναι οι συνδιασμοί που λαχταρούσε και η ώρα που τα ζητούσε. Ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, έβγαινε ξημερώματα στους δρόμους του Λος Άντζελες να της βρει παγωτό και αγγουράκι τουρσί.

Read More

And More