MyLifeLive: Η νέα εφαρμογή που σε βοηθάει να παρακολουθείς τη live εξέλιξη του εμβρύου σου

Η μητρότητα είναι από μόνη της ένα μικρό θαύμα. Ένα θαύμα, το οποίο μπορεί να γίνει εφικτό ακόμα και σε πιο δύσκολες συνθήκες με τη συνδρομή της Institute Of Life – ΙΑΣΩ – ένα από τα καλύτερα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ευρώπη, που όμως βρίσκεται στην Ελλάδα. Σήμερα, κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά. Ένα σπουδαίο βήμα, που μπορεί να κάνει την αναμονή που χωρίζει το έμβρυο από την αγκαλιά σου ακόμα πιο ασφαλή. 

Όλα στο… κινητό σου
Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας! Το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού σου. Τσεκάρεις τον καιρό, ρυθμίζεις τα ξυπνητήρια σου, ετοιμάζεις τις λίστες σου, καταγράφεις όσα χρειάζεσαι στις σημειώσεις, απαντάς στα mail της δουλειάς, ακούς τη μουσική που σου αρέσει για να χαλαρώσεις. Ε, τώρα, μπορείς να δεις ακόμα και την εξέλιξη του εμβρύου σου κατά την παραμονή του στο εργαστήριο της Institute Of Life – ΙΑΣΩ. Για να το έχεις, κυριολεκτικά, σαν τα μάτια σου. 

Τι είναι το MyLifeLive App;
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή εφαρμογή, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, που προσφέρει τη δυνατότητα σε σένα και τον σύντροφό σου να παρακολουθείτε τα μωράκια σας, όσο βρίσκονται στο εργαστήριο, μέσα από την οθόνη του Smartphone σας. Ποτέ ξανά το πάτημα ενός μόνο κουμπιού δεν γεννούσε τέτοια ηρεμία και ασφάλεια!

Πώς λειτουργεί;
Μπορεί η διαδικασία να μην οικεία για εμένα και εσένα, όμως, πρόκειται για μία δυνατότητα της επιστήμης που οι γιατροί αξιοποιούν αρκετά χρόνια. Μέσα από την τεχνολογία time-lapse (σ.σ. την εικοσιτετράωρη, δηλαδή, συνεχή παρακολούθηση των εμβρύων με μικροκάμερες), οι εμβρυολόγοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο των εμβρύων μέχρι το στάδιο της βλαστοκύστης. Μέχρι, δηλαδή, το μωρό σου να γίνει 5 ή 6 ημερών. Τώρα, μπορείς να το κάνεις και εσύ μέσα από το κινητό σου και τη σπουδαία κίνηση της Institute Of Life – ΙΑΣΩ. Η κάμερα και η ζωντανή σύνδεση που μεταδίδει περνάει στα χέρια σου μέσα από το MyLifeLive App. Πριν εντοπίσεις την εφαρμογή στο Google Play, αν το κινητό σου έχει λογισμικό Android ή στο Play Store αν έχεις iOS, κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το βίντεο της εξέλιξης του εμβρύου ανανεώνεται συνεχώς μέσα στην ημέρα και επιτρέπει την παρακολούθηση της εξέλιξης των εμβρύων ζωντανά μέσα από το εργαστήριο.

Και η είσοδος απλή!
Και η εφαρμογή βρίσκεται πλέον στο κινητό σου. Κάνε το κλικ σου, ακολούθησε τα βήματα – είναι πάρα πολύ απλά – και ετοιμάσου να παρακολουθήσεις το έμβρυο σου από την οθόνη του κινητού όσο εκείνο βρίσκεται στο εργαστήριο. Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά με την υπογραφή της Institute Of Life – ΙΑΣΩ, μιας ομάδας, η οποία, παραμένοντας προσηλωμένη στον σκοπό της να βοηθάει όλο και περισσότερα ζευγάρια να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.