Baby boomers: Αυτοί είναι οι “χρυσοί” διάδοχοι της οικογένειας Kardashian-Jenner!

“How to keep up with the Kardashians?” Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι πλέον ο τίτλος του… μακροβιότατου reality show που καταγράφει στιγμή προς στιγμή τη ζωή της πιο διάσημης αμερικανικής οικογένειας, αφού μετά από μια μεγάλη περίοδο γεμάτη φημολογίες, σενάρια επιστημονικής -και μη- φαντασίας, μύθους και πραγματικότητες, φτάσαμε στο σημείο να καλωσορίζουμε ένα-ένα τα νέα μέλη της μητριαρχικής φαμίλιας! Τελευταία προσθήκη στο πολυπληθές σόι των Kardashians-Jenners είναι φυσικά το μωρό που μόλις έφερε στη ζωή η μικρότερη αδερφή, Kylie Jenner, η οποία φρόντισε να ανακοινώσει (επιτέλους!) στον κόσμο πως έγινε μαμά! Η αναμονή ήταν μεγάλη -εννέα μήνες για να είμαστε ακριβείς!- τόσο για την ίδια, όσο και για τους πανταχού fans της που με ανυπομονησία περίμεναν να εξακριβώσουν αν η φήμη της εγκυμοσύνης της ίσχυε τελικώς!

Μετά, λοιπόν, από την επίσημη και προσωπική ανακοίνωση της νεαρής Kylie για τον ερχομό της κόρης της, λίγες μόλις ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού της Kim Kardashian και λίγο πριν η Khloe Kardashian υποδεχτεί το δικό της παιδί, ας κάνουμε μια μικρή… καταμέτρηση για να δούμε πόσοι και ποιοι είναι οι διάδοχοι της πλούσιας και επιτυχημένης οικογένειας!

 

Kylie Jenner:

O… Βενιαμίν της οικογένειας φαίνεται πως θέλησε να “βουτήξει” από νωρίς στα δύσκολα και παρά τα 20 χρόνια της μόλις απέκτησε το πρώτο παιδί της -κάτι για το οποίο δέχτηκε αρκετές κριτικές κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της κυοφορίας. Παρ’ ό,τι από το καλοκαίρι οι φήμες για την εγκυμοσύνη της είχαν “φουντώσει”, η ίδια μέχρι και την τελευταία στιγμή αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση -θετική ή αρνητική- πάνω στο θέμα, ενώ την ίδια στρατηγική ακολούθησε και ολόκληρη η διάσημη οικογένειά της.

Όλες οι δημόσιες εμφανίσεις της ήταν εξαιρετικά υπολογισμένες, ώστε να μην φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, επέλεξε να απουσιάζει από την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογράφιση των Kardashians-Jenners, ενώ σε πρόσφατη καμπάνια του οίκου Calvin Klein στην οποία συμμετείχε με τις αδερφές της, η περιοχή της κοιλιάς της ήταν φροντισμένα καλυμμένη σε όλες τις λήψεις. Μάλιστα, οι… αστικοί μύθοι του Hollywood δεν άργησαν να βάλουν την Kylie στο στόχαστρο, υποστηρίζοντας πως είναι η παρένθετη μητέρα την οποία χρησιμοποίησε η μεγάλη αδερφή της, Kim Kardashian, για να αποκτήσει το τρίτο παιδί της.

Όλα αυτά έλαβαν τέλος την περασμένη Κυριακή, όταν η επιτυχημένη επιχειρηματίας ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της και του συντρόφου της και μουσικού, Travis Scott, μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Kylie:

“Λυπάμαι που σας κράτησα στο σκοτάδι μέσα σε όλες αυτές τις υποθέσεις. Καταλαβαίνω πως έχετε συνηθίσει από εμένα να σας ‘παίρνω’ μαζί μου σε όλα τα ταξίδια μου. Η εγκυμοσύνη μου ήταν κάτι που επέλεξα να μην κάνω μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήξερα για εμένα πως χρειαζόμουν να προετοιμαστώ για αυτό το ρόλο ζωής με τον πιο θετικό, ήρεμο και υγιή τρόπο που γνώριζα. Δεν υπήρξε καμία ‘σ’ έπιασα στα πράσα’ στιγμή, ούτε καμία πληρωμένη αποκάλυψη (της εγκυμοσύνης) που είχα προετοιμάσει. Ήξερα ότι το μωρό μου θα ένιωθε κάθε άγχος και συναίσθημά μου και γι’ αυτό επέλεξα να το κάνω με αυτό τον τρόπο για εκείνο και την ευτυχία μας. Η εγκυμοσύνη ήταν η πιο όμορφη και ενθαρρυντική εμπειρία, από εκείνες που σου αλλάζουν τη ζωή, που είχα ποτέ μου και η αλήθεια είναι πως θα μου λείψει. Εκτιμώ τους φίλους μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με βοήθησαν να κάνω αυτή την ξεχωριστή στιγμή όσο πιο ιδιωτική γινόταν. Το όμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι μου γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου και πραγματικά ανυπομονούσα να μοιραστώ αυτή την ευλογία. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόση αγάπη και ευτυχία. Ευχαριστώ για την κατανόηση”.

 

Kim Kardashian:

Η τηλεπερσόνα και επιτυχημένη επιχειρηματίας, Kim Kardashian έγινε ζευγάρι με τον διάσημο rapper, Kanye West, τον Απρίλιο του 2012 και περίπου ένα χρόνο μετά, στις 15 Ιουνίου του 2013, υποδέχτηκαν το πρώτο παιδί τους, τη μικρή North West. Λίγους μήνες αργότερα, στα 33α γενέθλια της Kim, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε (21 Οκτωβρίου) και στις 24 Μαΐου του 2014 παντρεύτηκαν στη Φλωρεντία. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιερουσαλήμ για να βαφτίσει την North, ενώ νονά ήταν η αδερφή της Kim, Khloé!

Το Δεκέμβριο του 2015, η Kim έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, γεννώντας το γιο της, Saint West. Στις 15 Ιανουαρίου του 2018, οι πασίγνωστοι γονείς έφεραν στον κόσμο το τρίτο παιδί τους, τη νεογέννητη Chicago West, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. Αυτή ήταν και η εγκυμοσύνη που απασχόλησε το κοινό περισσότερο από όλες, μιας και οι γονείς επέλεξαν να μην ανακοινώσουν την απόκτηση του τρίτου παιδιού τους, ενώ οι φήμες για την παρένθετη εγκυμοσύνη “φούντωναν” στο παρασκήνιο. Δεν ήταν παρά τον περασμένο Νοέμβριο, που η είδηση επιβεβαιώθηκε, όταν η Kim διοργάνωσε ένα επιτυχημένο baby shower party για να γιορτάσει τον ερχομό της Chicago!

Η Kim έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τις δύο προηγούμενες δύσκολες εγκυμοσύνες της και αποφάσισε μετά τις αλλεπάλληλες επιπλοκές που σημειώθηκαν στη διάρκειά τους να μην ρισκάρει την υγεία της, επιλέγοντας μία άλλη γυναίκα να κυοφορήσει το μωρό της.

 

Khloé Kardashian:

Η 33χρονη Khloé θα αποκτήσει επιτέλους το πρώτο παιδί της στα 33 χρόνια της με το σύντροφό της και διάσημο παίκτη του NBA, Tristan Thompson, και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ήρθε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο! Και σε αυτή την περίπτωση, οι δύο γονείς-to-be δεν είχαν απαντήσει έως τώρα για τον αν η είδηση ισχύει, αλλά η επιβεβαίωση της φημολογίας που είχε ξεκινήσει ήδη από το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε!

Η Khloé ήθελε αρκετό καιρό να γίνει μητέρα και όπως είχε αποκαλύψει στο φινάλε του 13ου κύκλου του reality show Keeping up with the Kardashians, είχε σταματήσει την αντισύλληψη, ελπίζοντας πως θα ξεκινήσει μια νέα οικογένεια!

Ωστόσο, για τον Tristan δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει πατέρας, μιας και πριν από περίπου ένα χρόνο καλωσόρισε τον πρώτο γιο του, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του. Η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της τον ερχόμενο Απρίλιο!

 

Kourtney Kardashian:

Η Kourtney και ο σύντροφός της Scott Disick έγιναν ζευγάρι το 2006, ενώ απέκτησαν τον πρώτο γιο τους, Mason Dash Disick, στις 14 Δεκεμβρίου του 2009. Μάλιστα, η γέννηση του πρωτότοκου γιου της μαγνητοσκοπήθηκε και προβλήθηκε στο reality show, Keeping Up with the Kardashians!

Στις 8 Ιουλίου του 2012, η Kourtney γέννησε το δεύτερο παιδί της, τη μικρή Penelope Scotland Disick και δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2014 ανακοινώθηκε πως ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί της με τον Scott Disick!

Με τρομακτική ακρίβεια, η Kourtney Kardashian έφερε στον κόσμο το γιο της, Reign Aston Disick, την ημέρα των γενεθλίων του πρώτου παιδιού της και στις 14 Δεκεμβρίου 2014 έγινε για τρίτη φορά μητέρα! Σχεδόν έξι μήνες αργότερα, το ζευγάρι που είχε σημειώσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση του, ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Read More

And More