Οι διάσημες που θα γίνουν μανούλες φέτος

Όλοι περιμένουμε από τον νέο χρόνο, ο οποίος μπήκε στις ζωές μας πριν από λίγες μέρες, να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Χαρούμενος, με θετικές μόνο ειδήσεις και ελπιδοφόρος. Κάπως έτσι αισθάνονται αρκετές διάσημες γυναίκες που τη φετινή χρονιά θα βιώσουν για πρώτη ή για μία ακόμη φορά το θαύμα της μητρότητας. Αλήθεια, γνωρίζεις ποιες σταρ του σινεμά, της τηλεόρασης ή γενικότερα το χώρο του θεάματος είναι, όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, σε ενδιαφέρουσα; Πάμε να τις γνωρίσουμε!

Chiara Ferragni 

 

(@chiaraferragni)

Είναι ίσως το πιο χαρούμενο ζευγάρι που μπορείς να ακολουθείς στο Instagram. Καθημερινές πόζες, παιχνίδια με τον αξιολάτρευτο μικρούλη Leo, στιγμιότυπα από τις βόλτες και τις επαγγελματικές του ασχολίες, άφθονο παιχνίδι και (φυσικά) αμέτρητες φωτογραφίες της μέλλουσας μανούλας με φουσκωμένη κοιλίτσα. Εκεί μέσα βρίσκεται το δεύτερο παιδί της, το οποίο σε λιγότερο από 3 μήνες θα έρθει στον κόσμο αυτό.

Karolina Kurkova

(@karolinakurkova)

Το μοντέλο παγκοσμίου φήμης με τα πανύψηλα πόδια της είναι έγκυος για τρίτη φορά. Η ίδια το ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες μέσα από τα προσωπικά της social media, με τις φήμες να την θέλουν να διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνει ότι το να είσαι έγκυος, εν μέσω πανδημίας, είναι μία πρόκληση.

Emily Ratajkowski 

(@emrata)

Αν υπήρχε πραγματικά μία εγκυμοσύνη, την οποία καθόλου δεν περιμέναμε την προηγούμενη χρονιά, αυτή ήταν σίγουρα της Emrata. Το διάσημο μοντέλο αφήνει για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά ταξίδια σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μένει στο σπίτι μέχρι το ημερολόγιο να δείξει “Μάρτιο” και να φέρει στον κόσμο αυτό το πρώτο της παιδί.

Meghan Trainor

(@meghantrainor)

Σε 6 μόλις εβδομάδες, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με το σύζυγο της, Daryl Sabara. Μπορεί η ίδια να δηλώνει ότι έχει αρκετό άγχος για τη στιγμή που θα μπει στο μαιευτήριο, όμως, είμαστε σίγουροι ότι μόλις δει το μωράκι της θα το λατρέψει.

Karlie Kloss

(@karliekloss)

Άλλο ένα μοντέλο στη σημερινή μας λίστα! Μπορεί η ίδια να το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να περάσουν οι πρώτοι τέσσερις μήνες – και το εκπληκτικό της σώμα να την βοήθησε ιδιαίτερα – , όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι σε λίγους μήνες η Karlie Kloss θα είναι μία ευτυχισμένη μαμά. Και όλα αυτά δύο περίπου χρόνια μετά τον γάμο της με τον 35χρονο Kushner.

Emma Stone

(@emmastoneofc)

Μπορεί η ίδια να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, πλέον είναι επίσημο. H Emma Stone περιμένει το πρώτο της παιδάκι και αυτή είναι η μοναδική πληροφορία που έχουμε μέχρι στιγμής.

Hilary Duff

(@hilaryduff)

Ξεκίνησε την καριέρα της από παιδί και τώρα ετοιμάζεται να αποκτήσει το δεύτερο μικρό της. Μάλιστα, στο post ανακοίνωσης της, ο σύζυγος της σχολίασε ότι τελικά η καραντίνα έχει και τα καλά της. Πράγματι!

Pippa Middleton

(@pippa.middleton.style)

Η αδερφή της Kate Middleton είναι ξανά έγκυος! Το κορίτσι που καταφέρνει πάντα να σαγηνεύει τους paparazzi αυτή την περίοδο βιώνει την δεύτερη πιο ευτυχισμένη της ζωής της.

Mandy Moore

(@mandymooremm)

Όχι δεν είναι σχέση με την Demi! Είναι γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, με τεράστιο fan club στην Αμερική και έτοιμη σε 3 εβδομάδες να φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο αυτό.

 

 

And More