Είναι μόλις 11 ετών και είναι ήδη …fashion icon!

Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν ήδη στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Είναι η κόρη του γνωστού ηθοποιού Will Smith και έχει προσωπικότητα -χωρίς καμία αμφιβολία.

Η Willow Smith είναι μόλις 11 χρόνων και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες αλλά και να βγάλει το πρώτο της single! Φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά τα βήματα του πατέρα της… αλλά και των δύο αδερφών της που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον πατέρα τους σε ταινίες αλλά και σε video clips.

Η μικρή σταρ έβγαλε το πρώτο της single σε ηλικία 10 ετών και ονομάζεται “Whip my hair”. Είναι ένα χορευτικό Hip/Hop Dance όπου κάποια στιγμή κάνει εμφάνιση ο 12χρονος αδερφός της Jade και σκίζει με τις χορευτικές του ικανότητες. Την μικρή την έχει αναλάβει ο επιτυχημένος παραγωγός και σύζυγος της Beyonce… o Jay-Z!
Δες το βίντεο:

Στο παρελθόν, όταν ήταν 7 χρονών είχε παίξει μαζί με τον μπαμπά της στην ταινία “I am a legend” και είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Kitt Kittredge: An American Girl” όπου πήρε το βραβείο της καλύτερης “Young Artist”.

Σε αυτή την φωτογραφία είναι με την μαμά της, τον μπαμπά της και τον αδερφό της Jade!


Η Willow Smith δεν έχει πάει ποτέ σχολείο γιατί είτε βρίσκεται σε περιοδείες είτε ακολουθεί τον πατέρα της! Η ίδια έχει πει ότι έχει έναν δάσκαλο, αλλά πολλές φορές από την πολύ δουλειά που έχει δεν προλαβαίνει να διαβάσει. Προλαβαίνει όμως να διαλέξει τα καινούρια της outfits από ότι φαίνεται…

Γιατί εκτός από την καλλιτεχνική φλέβα που έχει στο τραγούδι και στην υποκριτική… είναι και το πιο μικρό fashion icon του κόσμου αφού ντύνεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και τραβάει πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων. Συνήθως την αποκαλούν trendsetter.


Εκκεντρική, χρωματιστή και προχωρημένη. Όταν τα άλλα κοριτσάκια έπαιζαν με τις κούκλες τους είναι προφανές ότι η μικρή Willow έπαιζε και παίζει με τη μόδα, το styling και τα super trendy ρούχα και αξεσουάρ.

Read More

And More