Ατελείωτο παιχνίδι με το παραμύθι “Βόλιος Εμβόλιος” του παιδιάτρου Σπύρου Μαζάνη

Ο μικροσκοπικός “Βόλιος Εμβόλιος”, που έχει… βαλθεί να πείσει όλα τα παιδιά πως δεν χρειάζεται να φοβούνται το “τσίμπημα” ενός άκακου εμβολίου, έρχεται στο βιβλιοπωλείο Επίκεντρον το Σάββατο 20 Οκτωβρίου για μια εκπληκτική ημέρα γεμάτη παιχνίδια! Το πρώτο παραμύθι για τα εμβόλια από τον παιδίατρο του TLife, Δρ. Σπύρο Μαζάνη, θα “ζωντανέψει” για μικρούς και μεγάλους σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εμβολιασμό!

Το “παρών” στην εκδήλωση θα δώσει ο εμπνευστής του μικρού “Βόλιου”, Δρ. Σπύρος Μαζάνης, ο οποίος θα μιλήσει στους γονείς και τους μικρούς μπόμπιρες, ενώ την συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος υγείας και συνδημιουργός του παραμυθιού, Φλώρα Κασσαβέτη. Επιπλέον, στο βιβλιοπωλείο Επίκεντρον θα βρεθεί και η εικαστικός Μαρία Κουτρούμπα, υπεύθυνη για την ευφάνταστη εικονογράφηση του βιβλίου “Βόλιος Εμβόλιος”, η οποία και θα ζωγραφίσει παρέα με τα παιδιά!


Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Το “ταξίδι” του Βόλιου Εμβόλιου εξελίσσεται σε ένα συναρπαστικό παραμύθι γραμμένο με απλό λόγο, ιδανικό για παιδιά! Περιλαμβάνει ένα ολόκληρο Παράρτημα γεμάτο δραστηριότητες για τα παιδιά, καθώς και πληροφορίες για την ιστορία των εμβολίων, που έχει επιμεληθεί η Δρ. Νάντια Κουρμούση, υπεύθυνη Ψυχικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ανατολικής Αττικής. Ο “Βόλιος Εμβόλιος” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σοκόλη.

Ελάτε να παίξουμε με τα παιδιά το παραμύθι “Βόλιος Εμβόλιος”
Σάββατο 20 Οκτωβρίου, 12:00
Βιβλιοπωλείο Επίκεντρον
Αγίων Αναργύρων 5, Αγ. Ανάργυροι
Είσοδος ελεύθερη

Read More

And More