Μια νύχτα στο… μουσείο!

Αν αναρωτιέσαι πώς θα φέρεις το παιδί σου πιο κοντά στην τέχνη και τον πολιτισμό, αν σκέφτεσαι δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους για να το πείσεις να παρακολουθήσει εκθέσεις και δρώμενα, τι πιο ελκυστικό από μια αξέχαστη διανυκτέρευση μέσα σε ένα μουσείο;

Το Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη ετοιμάζει μια ξεχωριστή νυχτερινή ξενάγηση για τους μικρούς φίλους του (συνοδεία των γονέων τους) στους χώρους του μουσείου το Σάββατο 18 Μαρτίου! Η δράση στοχεύει στη μύηση και εξοικείωση των παιδιών με τους μουσειακούς χώρους και τη θεματολογία της τρέχουσας έκθεσης “Η Θάλασσα των Ελλήνων”. Τα παιδιά ξεναγούνται στην έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα από μουσειοπαιδαγωγούς, και βιώνουν μία μοναδική νυχτερινή εμπειρία, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης.

Μία νύχτα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη!
(Museum Sleepover) – Για παιδιά 8-12 ετών και γονείς
18 Μαρτίου Θάλασσα των Ελλήνων
18:00 (απόγευμα Σαββάτου) 10:00 (πρωί Κυριακής)
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1

Κόστος συμμετοχής: 80 € (περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διανυκτέρευση, δείπνο, πρωινό, καθώς και εκπλήξεις)

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση και να αποσταλεί με email education@thf.gr ή με fax 210-3611380, καθώς και να έχει γίνει προπληρωμή.

Read More

And More