Ο Άγιος Βασίλης… κοιμάται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 11.30 το πρωί, παιδιά κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να… ξυπνήσουν τον Άι Βασίλη, κάνοντας μια βόλτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!

Sleeping Santa
Κουράστηκε ο Άγιος Βασίλης από τις πολλές δουλειές που έχουν μαζευτεί για τα φετινά Χριστούγεννα και… τον πήρε ο ύπνος! Κοιμάται στο δωμάτιό του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και κανείς δεν μπορεί να τον ξυπνήσει…
Γι’ αυτό χρειάζεται βοήθεια από τα παιδιά. Μόνο αυτά μπορούν να τον ξυπνήσουν για τη μεγάλη γιορτή και μόνο με ένα τρόπο: Με μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα γράψουν και θα στείλουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (στο email info@mcf.gr ή στη διεύθυνση Πειραιώς 206, Ταύρος, Τ.Κ. 177 78). Έπειτα, το Σάββατο στις 13:00, η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα θα ανοίξει το μαγικό κουτί δίπλα στο κρεβάτι του, που θα έχει μέσα όλες τις ιστορίες, θα διαλέξει κάποιες απ’ αυτές και θα τις διαβάσει. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, παιδιά και γονείς, θα γιορτάσουν με στολίδια, γλυκά, ζωγραφιές, κάρτες, χρώματα, πινέλα, κάλαντα, παραμύθια, αγγελάκια και αστερόσκονη, εργαστήρια, δώρα, γέλια, μουσικές, παιδικές χορωδίες.

Γιατί όλα συμβαίνουν με ένα σκοπό: Να ξυπνήσει επιτέλους ο Άγιος Βασίλης και να ξεκινήσει η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους!

Μικροί μάγοι, παραμύθια, παιχνίδια, κάλαντα και δώρα θα γεμίσουν το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Στα εργαστήρια μουσικής, χειροτεχνίας ζαχαροπλαστικής και δημιουργικής γραφής που θα στηθούν, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, παίζοντας και μαθαίνοντας!
Όλα αυτά σε ένα σκηνικό πολύ γιορτινό, γεμάτο χρώμα, φαντασία και στολίδια.

Θα είναι και οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας εκεί!
Στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή θα βρίσκονται και οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να προμηθευτεί χριστουγεννιάτικα δώρα και να στηρίξει με αυτή τη μικρή δωρεά τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μαζί και ο Ξενώνας του Συλλόγου Ελπίδα!
Τα παιδιά του Ξενώνα του Συλλόγου “Ελπίδα” στέλνουν τη χριστουγεννιάτικη ιστορία τους, που είναι κι αυτή κρυμμένη στο μαγικό κουτί του Άι Βασίλη.

Sleeping Santa
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11.30
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206

Read More

And More