“Θα Βγω απ’ το Αυγό”: Μια παράσταση αποκλειστικά για… βρέφη!

Η πρώτη θεατρική παράσταση για παιδιά από τεσσάρων έως 18 μηνών “ανεβαίνει” και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του θεάτρου Άβατον και προσκαλεί όλους τους μπόμπιρες της πόλης να την ζήσουν από κοντά! Άλλωστε, τα πρώτα μωρά που την παρακολούθησαν είναι πλέον ολόκληρα παιδάκια! Περπατούν, μιλούν και τρέχουν. Στο μεταξύ, άλλα μωρά ήρθαν σ’ αυτό τον κόσμο και οι συντελεστές του “Θα Βγω απ’ το Αυγό” είναι έτοιμοι να τα υποδεχθούν στο πορτοκαλί χαλί και τις αφράτες μαξιλάρες που θα στηθούν από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Σ’ αυτή την παράσταση, οι θεατές θηλάζουν, ίσως δεν έχουν πει καν την πρώτη λέξη τους και μπορεί να μην έχουν σταθεί ακόμα καλά-καλά στα πόδια τους. Ξέρουν, όμως να ακούν, να πιάνουν, να αισθάνονται και να εκδηλώνουν την χαρά και την δυσαρέσκειά τους χωρίς δεύτερες σκέψεις… Είναι το πιο απαιτητικό κοινό όλου του κόσμου, αλλά σίγουρα αξίζει να δώσεις τα πάντα για να τα ικανοποιήσεις! Αυτό σκοπεύουν να κάνουν για τέταρτη χρονιά οι συντελεστές του “Θα Βγω απ’ το Αυγό” -κάποιοι παλιοί και άλλοι ολοκαίνουριοι-, μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη για μωρά παράσταση.

Οι μικροί -πολύ μικροί!- θεατές θα ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, του νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα φτερουγίσματα εξερεύνησης, αναζητώντας την ευτυχία και την αγάπη.

*Η παράσταση διαρκεί 45’, στη διάρκεια των οποίων βρέφη και γονείς μοιράζονται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία.

“Θα Βγω απ’ το Αυγό”
Από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και κάθε Σάββαρο
Ώρες παραστάσεων: 10.30, 12.00, 13.30
Θέατρο Άβατον
Ευπατριδών 3

Read More

And More