Χριστούγεννα με τη χορωδία Note Allegre και guest εμφανίσεις!

Χριστούγεννα με τη χορωδία Note Allegre και guest εμφανίσεις! | tlife.gr

Μετρώντας αντίστροφα για τις γιορτές, η χορωδία “Note Allegre” έρχεται την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον ΙΑΝΟ, για να ακολουθήσουμε το μουσικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι της, να ανταλλάξουμε μελωδικές ευχές και να καλωσορίσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τα πιο όμορφα τραγούδια.

Μέσα από τη μουσική, την έκφραση συναισθημάτων και το παιχνίδι, η χορωδία εμπνέεται δημιουργικά από τα μέλη της, τους εμπιστεύεται τα πιο όμορφα τραγούδια και τους βοηθά να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της χορωδίας και ενδεχομένως μια ιδιαίτερη κλίση στη μουσική.

Με σύνθημα “τραγουδάμε παρέα και μαθαίνουμε διασκεδάζοντας” και με την πεποίθηση ότι κάθε φορά που τα παιδιά τραγουδούν ο κόσμος γίνεται πιο χαρούμενος, η χορωδία πλαισιώνεται από μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και επιθυμούν να εκφραστούν καλλιτεχνικά, αλλά και να αποκτήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή σε συναυλίες και τη γνωριμία με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Υπεύθυνη της χορωδίας είναι η Μιρέλα Πάχου, τραγουδοποιός, μουσικός-πτυχιούχος του Δημοτικού Ωδείου Ρόδου και υποψήφια διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Μιρέλα έχει πολλές διακρίσεις ως σολίστ στο πιάνο και το ακορντεόν και έχει συνεργαστεί με τους: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιώργο Νταλαρα, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη.

Θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πέννυ Μπαλτατζή, Σπύρος Γραμμένος, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Πέτρος Λαγούτης.

Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση 3€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:30
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO
IANOS | Σταδίου 24

READ more