Φέτος τα δώρα σου μπορούν να μετατραπούν σε μία μεγάλη κίνηση αγάπης. Μάθε πώς!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της προσφοράς και της θαλπωρής. Κάθε χρόνο, αλλά ειδικά φέτος που οι συνθήκες – λόγω της πανδημίας – είναι πολύ διαφορετικές, όλοι έχουμε ανάγκη από αυτή την ιδιαίτερη μαγεία που έχει η εορταστική περίοδος. Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην είμαστε σε θέση να αγκαλιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε με ουσιαστικό τρόπο. Κάθε άλλο!

Για αυτό, κάθε δώρο που αγοράζεις από τα καταστήματα Κωτσόβολος προσφέρεις διπλή χαρά: τόσο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, όσο και στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία, για να έχουν μία καλύτερη ζωή, όπως τους αξίζει. Ακόμα και το πιο απλό δώρο μετατρέπεται σε μία μεγάλη κίνηση έμπρακτης αγάπης και στήριξης προς τον συνάνθρωπο μας. Γιατί, όλοι έχουν δικαίωμα στην αγάπη. Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, μπορείς να το κάνεις πράξη με τον πιο απλό τρόπο. Διάβασε τι έκανα εγώ! Πρώτα, έφτιαξα τις λίστες δώρων, έκανα μία – πολύωρη, γιατί οι επιλογές είναι τόσο πολλές – διαδικτυακή βόλτα στο kotsovolos.gr, σκέφτηκα σε ποιον φίλο μου ταιριάζει καλύτερα τι, πρόσθεσα τα τελικά μου προϊόντα στο καλάθι, ολοκλήρωσα τη συναλλαγή μου και φρόντισα τόσο τα άτομα που ήταν δίπλα μου αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, αλλά και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Τόσο απλά, τόσο ουσιαστικά! Πότε ξανά μία χριστουγεννιάτικη αγορά δεν έφερνε τόση χαρά.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της πρωτοβουλίας “Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια“, η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με εσένα και τα εορταστικά σου δώρα, στηρίζει ουσιαστικά για δεύτερη χρονιά τα παιδιά με αναπηρία, με στόχο, όχι να τους γεννήσει απλά ένα πρόσκαιρο συναίσθημα χαράς, αλλά για να διευκολύνει στην πράξη την καθημερινότητα τους, γεμίζοντας κάθε τους ημέρα με χαρά. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου τα άτομα με αναπηρία να έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία. Άλλωστε, μπορεί όλοι μας να είμαστε διαφορετικοί, όμως, οφείλουμε να είμαστε και ίσοι από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο πράγμα. Μην ξεχνάς ότι από την τεχνολογία και τις ηλεκτρονικές συσκευές εξαρτάται το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας: η δουλειά μας, η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, η ψυχαγωγία και η ενημέρωση μας.

Τι, λες, λοιπόν; Θα γίνεις μέρος της προσπάθειας;

Μάθετε εδώ περισσότερα: https://www.kotsovolos.gr/pages/kinhsh-agaphs