Φέτος το Πάσχα σπάμε αυγά με «χαμόγελο» και… κερδίζουμε!

Η περιήγηση στους διαδρόμους του super market κάθε Σάββατο είναι καθιερωμένη εδώ και χρόνια. Εγώ ακολουθώ συγκεκριμένη διαδρομή, στο κατάστημα ΑΒ της γειτονιάς μου, σχεδόν ευλαβικά, ξεκινώντας πάντα από τα μπισκότα-σοκολάτες και συνεχίζοντας στα απορρυπαντικά. Απρόβλεπτο μεν, αλλά δεν έχουν όλα σε αυτή τη ζωή λογική. Στον πάγκο με τα τυριά συναντιόμαστε με τον αγαπημένο μου (είναι η δική του αδυναμία), για να καταλήξουμε στο ταμείο με όλα τα απαραίτητα και μη.

Και τώρα πλησιάζει το Πάσχα. Νέο “project”, που σημαίνει ότι ετοιμάζουμε τη λίστα για το παραδοσιακό τραπέζι. Δεν μ’ αρέσει να περιαυτολογώ αλλά είμαι εξαιρετική μαγείρισσα και συνηθίζω να «πειράζω» τις συνταγές της μαμάς μου, με ανατρεπτικά υλικά που βρίσκω στα καταστήματα ΑΒ, ακόμη και τα πιο ιδιαίτερα.

 

 

Ένας ακόμα λόγος που θα πάω και φέτος το Πάσχα να τα πάρω όλα από τα ΑΒ είναι το πασχαλινό τους αβγό. Το πρώτο από τα επιδόρπια, η μικρή έκπληξη για τα μικρά μας, η πιο λαχταριστή και ο λόγος για να μην αφήσουν ίχνος στο πιάτο τους, προκειμένου να απολαύσουν το σοκολατένιο αβγό. Για 8η συνεχή χρονιά, το πασχαλινό αυγό της ΑΒ είναι για καλό σκοπό. Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, συνεισφέρεις 0,30 λεπτά στο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σειρά της διπλασιάζει το συνολικό ποσό. Φέτος, τις ζωγραφιές πάνω στις συσκευασίες των αβγών έχουν δημιουργήσει παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Θα τα βρεις σε όλα τα φυσικά καταστήματα ΑΒ, αλλά και στο ΑΒ Eshop σε δύο μεγέθη (150gr και 220 gr), σε δύο διαφορετικά σχέδια για κάθε μέγεθος και σε απίστευτη τιμή (λιγότερο από 4 και 5 ευρώ, αντίστοιχα).

Σπάσε αβγά και κέρδισε

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, και αφού είμαι σίγουρη ότι και στο δικό σου φετινό γιορτινό τραπέζι θα βρίσκεται ένα τουλάχιστον αβγό, θέλω να μάθεις τα πάντα για τον διαγωνισμό της ΑΒ Βασιλόπουλος «Σπάσε αβγά και κέρδισε». Με αγορές άνω των 50 ευρώ, από την Πέμπτη 25 Απριλίου έως και την Κυριακή 5 Μάϊου μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα από 25.000 δώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις μετά τις αγορές σου είναι να μπεις στο AB app, στο ab.gr ή στα AB Kiosks, να παίξεις και να δεις τι κέρδισες! Τα δώρα περιλαμβάνουν:
• 17.000 δωρεάν προϊόντα
• 5.000 επιταγές έκπτωσης αξίας 6 ευρώ
• 1.000 επιταγές έκπτωσης 3 ευρώ σε πόντους AB plus
• 50 επιταγές έκπτωσης των 200 ευρώ σε πόντους AB plus
• Περισσότεροι από 2.000 τυχεροί θα κερδίσουν 50 πόντους στην ΑΒ Plus κάρτα
Και, ταυτόχρονα, όσοι παίξουν το παιχνίδι θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού:
• 30 τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας
• 1 τυχερός θα κερδίσει τα ψώνια της χρονιάς από τα ΑΒ.

Όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι θα τις βρεις εδώ.

Φέτος το Πάσχα, λοιπόν, θα ψωνίσεις τα πάντα για το πασχαλινό τραπέζι από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, που έχουν δυνατές πασχαλινές προσφορές και χαρίζουν επιταγές των 3€ και 6€ με αγορές επιλεγμένων προϊόντων, όπως αρνί, κατσίκι, ελαιόλαδο, φρέσκα ψάρια, κατεψυγμένα είδη, σοκολατοειδή, ψησταριά με κάρβουνο, μπίρες και κρασιά.
Θα συνεχίσεις να πηγαίνεις όμως και μετά το Πάσχα, γιατί εκεί θα βρεις 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης με χαμηλή τιμή –τα 1.000 από αυτά με εγγύηση χαμηλής τιμής– και, φυσικά, μεγάλη ποικιλία όπως πουθενά αλλού.