Για νονούς με… άποψη, βαπτιστικά Marasil!

Για μια ξεχωριστή βάπτιση, η Marasil σας προτείνει μοναδικά ρούχα και βαπτιστικά για την ξεχωριστή αυτή μέρα του παιδιού σας!

//
Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία σε φορέματα και αγορίστικα σύνολα της Marasil και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.maisonmarasil.com!


Φορέματα με την υπογραφή Pierre Cardin και Kitten θα δώσουν στην βάπτιση άλλον… αέρα!


Αλλά και για τα αγόρια, υπέροχα και κομψά σύνολα, θα αναδείξουν τον μικρό σας πρίγκηπα!


Εκπληκτικές δημιουργίες για γονείς και νονούς με.. άποψη σας περιμένουν και στα καταστήματα Marasil!


Παστέλ χρώματα και δαντελένιες λεπτομέρειες κάνουν τις προτάσεις Marasil ρομαντικές και κομψές!

Μικροί πρίγκηπες και μικρές πριγκήπισσες με ρούχα Marasil θα είναι δικαίως οι πρωταγωνιστές την ημέρα της βάπτισης!


Η νέα κολεξιόν των βαπτιστικών της Marasil- ΦΡΑΓΚΟΣ Α.E. παρουσιάστηκε πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, σε ένα ονειρικό σκηνικό γεμάτο χρώμα και φαντασία!

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των δημοσιογράφων στο event, καθώς πληθώρα εκπροσώπων από τον χώρο των media (περιοδικά, portals & blogs) ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση. Οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από τους managers διαφόρων τμημάτων της εταιρείας, σχετικά με τις νέες τάσεις της μόδας, τα μοντέρνα σχέδια και την ποιότητα των υφασμάτων της καινούριας συλλογής.


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε όλη η νέα κολεξιόν των βαπτιστικών ρούχων από τη Marasil, Pierre Cardin και Kitten. Οι νέες παιδικές δημιουργίες, με θηλυκό ύφος για τις μικρές κυρίες και δυναμικά σχέδια για τους μικρούς gentlemen, αναμένεται να ενθουσιάσουν γονείς και νονούς!


Από αριστερά προς τα δεξιά: από την Orange Advertising: Γιαγλής Γαληνός CEO, Δέσποινα Πορτοκάλη Managing Director και από την FRAGOS S.A.: Γιάννης Βοντζαλίδης General Manager, Κολιούλη Βάλια υπεύθυνη του E-commerce & Digital, Μάριβη Λάμπου Marketing Manager , Αντώνης Βάλβης Retail Manager.

Read More

And More