Baby Boom

10 πρωτότυπες ιδέες για πρακτικά δώρα σε μέλλουσες μαμάδες

Μήπως η καλύτερη σου φίλη ετοιμάζεται να γίνει μανούλα; Να φέρει, σε λίγες ημέρες, στον κόσμο αυτό το μωράκι της και να το έχει αγκαλιά; Αν ναι, τότε σε λίγες ημέρες θα το γιορτάσει. Και γιορτή σημαίνει δώρα. Δώρα που συμβολίζουν την αγάπη και τη φροντίδα που θες να δείξεις τόσο στη φίλη σου, όσο και στο μωράκι της. Τι θα της πάρεις; Σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες, έτσι για να πάρεις έμπνευση και – φυσικά – να επιλέξεις το σωστό!

 

 

– Μάρσιπο. Όπως θα έχεις καταλάβει, η στήλη αυτή προσπαθεί να δίνει ρεαλιστικές λύσεις σε αληθινά προβλήματα. Για αυτό, και το πρώτο δώρο που σου προτείνουμε είναι κάτι χρήσιμο. Πολύ. Ένα μάρσιπο θα σε βοηθήσει να έχεις το μωράκι σου πάντα μαζί σου και ταυτόχρονα να μην κουράζεσαι τόσο εσύ, όσο και εκείνο. Γιατί, η βόλτα μαζί του θα πρέπει να είναι ευχάριστη. Άλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός της.

 

– Μασάζ για τα πόδια σου. Όσο έχει το μωρό στην κοιλιά της, τα πόδια της είναι εκείνο το σημείο που ταλαιπωρείται περισσότερο από κάθε άλλο. Έτσι, μία συσκευή που μπορεί να της παρέχει τη χαλάρωση και την ξεκούραση που χρειάζεται είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Θα την ξεκουράσει και να είσαι βέβαιη ότι κάθε φορά που θα αισθάνεται ήρεμη, θα σε θυμάται.

 

– Μαξιλάρι εγκυμοσύνης και θηλασμού. Θα της χαρίσει γαλήνιο ύπνο, τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσει για να ικανοποιήσει τις… λιγούρες της. Άσε που μετά την γέννηση του μωρού της, θα μπορεί να το μετατρέψει πανεύκολα στο πιο χαλαρωτικό μέσο θηλασμού. Win – Win.

 

 

– Αναπαυτικές πιτζάμες. Και φτάνει η στιγμή που μετά από μία γεμάτη ημέρα, η φίλη σου θα θέλει να χαλαρώσει. Μερικές μοντέρνες πιτζάμες, με ειδικό σχέδιο για μέλλουσες μαμάδες είναι το πιο χρήσιμο – και ταυτόχρονα – παιχνιδιάρικο δώρο που μπορείς να της πάρεις.

 

– Μενταγιόν με μουσική. Θα διακοσμεί το λαιμό της μέλλουσας μαμάς και θα ηρεμεί το μωρό της, όσο θα προσπαθεί να το αφαιρέσει από πάνω της. Αν το σετάρεις με ένα μακρύ κορδόνι, θα το δεις να φτάνει μέχρι την κοιλιά της εγκύου. Κράτησε το αυτό. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, ένα μωρό μπορεί να ακούσει ακόμα και μέσα από την κοιλιά. Η χαλαρή αυτή μελωδία, όσο μία μαμά κινείται, ομορφαίνει ένα μωρό, πριν καν έρθει στον κόσμο αυτό.

 

– Αέρινα φορέματα. Ταιριάζουν στο φθινόπωρο και στη μέλλουσα μαμά, η οποία δεν θέλει να χάσει το στυλ και την κομψότητα της. Ρίξε μία ματιά στο Fashion Department του TLife, για να αποφασίσεις ποιο της ταιριάζει καλύτερα. 

 

Μενταγιόν. Συμβολίζει την αιώνια αγάπη και φροντίδα. Αυτή που δείχνεις εσύ στη φίλη και αυτή που θα δείξει με τη σειρά της εκείνη στο μωρό της. Διάλεξε ένα στο αγαπημένο της χρώμα, κάνε ένα όμορφο αμπαλάζ και Voila!

 

 

– Καλτσούλες για το μωρό. Μπορεί τα παπουτσάκια να τα χαρίσει η νονά, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις στα ποδαράκια του soon – to – be μωρού το δικό σου δώρο και τη δική σου αγάπη.

 

– Έναν σάκο με τα απαραίτητα. Για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι μετά το μαιευτήριο. Ρώτησε τι χρειάζεται περισσότερο – χωρίς να καταλάβει – την πρόθεση σου και την μέρα που θα σας καλέσει σπίτι, δώσ’ της το με όλη σου την καρδιά. 

 

– Μπλουζάκια με αστεία logo. Η στιγμή που η μέλλουσα μαμά θα φέρει στον κόσμο αυτό το μωρό της είναι ίσως η πιο χαρούμενη που θα ζήσει. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να το γιορτάσει με ένα μπλουζάκι γεμάτο από motherhood quotes; Με το καλό!

 

 

And More