5 φορές που η Kate Middleton μας έδειξε τη σύγχρονη μητέρα που “κρύβει” μέσα της

Πολλές είναι οι φορές και αρκετοί οι λόγοι για τους οποίους η… Αυτής Μεγαλειότης έχει τραβήξει τα βλέμματα και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, μιας και κάθε κίνησή της καταγράφεται από τα διεθνή Μέσα. Πώς αλλιώς θα μπορούσε, άλλωστε, να συμβαίνει με τη Δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγο του Πρίγκιπα William, Kate Middleton; Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο, ωστόσο πολλά οικογενειακά -ή για άλλους κρατικά- μυστικά, αλλά και αρκετά πρωτόκολλα χωρίζουν την καθημερινότητά τους από τους “κοινούς θνητούς”. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που το “νέο αίμα” μπήκε στα Βασιλικά Ανάκτορα και όπως αρμόζει στο νεαρό της ηλικίας τους, ο William, η Kate και ο Harry με τη σύντροφο και μέλλουσα σύζυγό του, Megan Markle, έφεραν και… αέρα ανανέωσης στο αριστοκρατικό κατεστημένο του βασιλικού οίκου. Για αυτό και σε πολλές περιπτώσεις η Δούκισσα Kate μοιάζει να αναλαμβάνει το ρόλο της σύγχρονης μητέρας με τόσο μεγάλη ευκολία και διαχειρίζεται την οικογένειά της με περίσσεια άνεση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας και το συνεχές κυνηγητό του… φωτογραφικού φακού!

Διανύοντας την τρίτη εγκυμοσύνη της και μέσα σε ένα προστατευτικό πλαίσιο που την περιβάλλει λόγω αυτής, η Kate δεν ξεχνά να μας υπενθυμίζει διαρκώς πως πέρα και πάνω από όλα είναι μια μητέρα που θα κάνει τα πάντα για να είναι τα μικρά της ευτυχισμένα και χαρούμενα! Και χωρίς καμία αμφιβολία, παραδίδει μαθήματα… γονεϊκότητας σε κάθε βήμα της, είτε όταν αποφασίζει να πάει η ίδια τα παιδιά της στο σχολείο (αντί κάποιου royal συνοδού και της… βασιλικής νταντάς) ή όταν “απαγορεύει” την τηλεόραση στον τετράχρονο Πρίγκιπα George και τη δύο ετών Πριγκίπισσα Charlotte!

Γι’ αυτό και παρακάτω θα δεις πέντε φορές που η Kate Middleton έδειξε στον κόσμο τη σύγχρονη μητέρα που “κρύβει” μέσα της, ενάντια στα εκάστοτε πρωτόκολλα και τους κανονισμούς των Ανακτόρων!

 

♦ Όταν αποφάσισε να μεγαλώσει η ίδια τα παιδιά της
“Αψηφώντας” τη βασιλική παράδοση που θέλει τα μωρά της οικογένειας να μεγαλώνουν πλάι σε ειδικούς παιδαγωγούς και συνοδούς, η Kate αρνήθηκε την πρόσληψη ενός επαγγελματία προκειμένου να μεγαλώσει η ίδια τα δυο παιδιά της! Με τη βοήθεια μιας νταντάς και κυρίως του συζύγου της, Πρίγκιπα William, η Δούκισσα αναλαμβάνει η ίδια τα ραντεβού για παιχνίδι των μικρών της, ενώ την ίδια στιγμή κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι της για να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο για εκείνα!

 

♦ Όταν προστατεύει την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς της από τα μίντια
Σαφώς και ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, είναι υποχρεωμένη (εντός και εκτός εισαγωγικών) να επιτρέπει την… εισβολή των Μέσων στην προσωπική ζωή της. Ωστόσο, η Kate κάνει ό,τι μπορεί για να προφυλάξει τα μικρά της από τα αδιάκριτα “βλέμματα” των παπαράτσι. Ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, να ξεχάσει την επιστολή που απηύθυναν από κοινού με τον Πρίγκιπα William προς τους φωτογράφους μετά τη γέννηση της Charlotte, στην οποία καθιστούσαν σαφές πως δεν θα ανεχτούν την παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους;

 

♦ Όταν αποφασίζει μόνη της να μοιραστεί τη ζωή των παιδιών της
Καμία μητέρα δεν θα έκλεινε το μικρό της σε μια γυάλα για να το προστατεύσει. Ωστόσο, η Kate ξέρει πότε θα επιτρέψει στα μίντια να ρίξουν μια ματιά στην οικογενειακή ζωή της και το κάνει με δική της πρωτοβουλία και ευθύνη! Γι’ αυτό και ήταν η ίδια που απαθανάτισε τα πρώτα πορτρέτα της μικρής Charlotte και τη μοιράστηκε μέσω των βασιλικών social media με όλο τον κόσμο. Όπως επίσης η ίδια φωτογράφισε την πρώτη μέρα στο σχολείο της μικρής της!

 

♦ Όταν “τραβάει” διαχωριστική γραμμή στα… πεθερικά της
Το είπαμε και παραπάνω: η Kate βάζει το ρόλο της μητέρας πάνω από εκείνο της Δούκισσας και του μέλους της βασιλικής οικογένειας και δεν έχει κανένα πρόβλημα να “σπάει” το πρωτόκολλο που ορίζει το Μπάκιγχαμ! Έτσι, αποφάσισε να είναι ο σύζυγός της εκείνος που θα οδηγούσε από το μαιευτήριο στο σπίτι (και όχι κάποιος βασιλικός σοφέρ), ενώ χαρακτηριστική ήταν η επιλογή της ενάντια στο πρωτόκολλο να δειπνήσει τα Χριστούγεννα (του 2014) με τους γονείς της αντί με τη Βασίλισσα. Και ας μην ξεχνάμε το γεγονός πως έκανε to πρώτο στα χρονικά… baby shower!

 

Όταν δεν διστάζει να… αποκαταστήσει την τάξη
Και επειδή κάθε γονιός πρέπει να έχει και το ρόλο του “αυστηρού”, χωρίς να είναι πάντοτε αρεστό στα παιδιά, η Kate κατά τη διάρκεια του γάμου της αδερφή της, Pippa, δεν πτοήθηκε όταν ο γιος της, George, και τα υπόλοιπα παρανυμφάκια άρχισαν να κάνουν φασαρία: όπως κάθε άλλη μητέρα έσπευσε να βάλει τα μικρά σε τάξη, ώστε να μην ενοχλούν!

Read More

And More