8 διάσημες γυναίκες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40!

Το να γίνεσαι μαμά σε μεγαλύτερη ηλικία έχει τη δική του μαγεία. Ας ξεκινήσουμε, όμως, από ένα δεδομένο: το να αποκτάς παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο φαινόμενο. Οι λόγοι; Αρκετοί. Η επαγγελματική σου σταδιοδρομία και οι φιλοδοξίες σου στον εργασιακό χώρο. Η επιθυμία να ζήσεις για ένα διάστημα μόνη σου και να χαρείς τη ζωή σου. Οι αρχικές σου δεύτερες σκέψεις να αποκτήσεις ένα μωρό και να αλλάξεις όλη σου την καθημερινότητα και τις προτεραιότητες σου.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι, όταν θες κάτι πραγματικά, ποτέ δεν είναι αργά. Βασικές εκπρόσωποι του ρητού αυτού αρκετές γυναίκες του Hollywood, οι οποίες αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, όταν το αριστερό κεράκι στην τούρτα είχε τον αριθμό 4.

 

Ποιες είναι, λοιπόν, οι διάσημες κυρίες που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μετά τα 40;

 

Meryl Streep

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meryl Streep (@merylstreep) στις

Η, πολυβραβευμένη και ενεργή πολιτικά, ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί στις αρχές της δεκαετίας του 90. Για την ακρίβεια, λίγο πριν κλείσει τα 42. Και, όπως, έδειξε η ιστορία, αυτή ήταν μόνο η αρχή για την Meryl, με άλλα τρία αξιολάτρευτα παιδιά να ακολουθούν τα επόμενα χρόνια.

Salma Hayek

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις

“Κάποια στιγμή, άρχισα να πιστεύω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια ειδικού γιατρού, για να γίνω μαμά.” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της η εντυπωσιακή ηθοποιός. Παρά το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ίδια δηλώνει ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ευτυχία που νιώθει αυτή τη στιγμή.

Celine Dion

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Μετά από αρκετές προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Celine Dion κατόρθωσε να φέρει στον κόσμο αυτό δύο δίδυμες ψυχές, οι οποίες έκτοτε έγιναν όλη της η ζωή. Ο λόγος για τον Eddy και τον Nelson, οι οποίοι επανέφεραν το χαμόγελο στα χείλη της, ύστερα από μία περίοδο απογοητεύσεων.

Gwen Stefani

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani) στις

Το γλυκό της αγόρι ήρθε στον κόσμο αυτό, λίγες ημέρες πριν η Gwen σβήσει 44 κεράκια στην τούρτα της. Η ίδια δε χάνει ευκαιρία να το χαρακτηρίσει ως το θαύμα της ζωής της. Γιατί, It’s Her Life, Don’t You Forget…

Nicole Kidman

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

Η πίεση που της δημιούργησε το γεγονός ότι τα χρόνια περνούσαν και εκείνη δεν αποκτούσε παιδιά, την οδήγησε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού η πετυχημένη Nicole “πάλεψε” με την κατάθλιψη. Η γνωριμία της με τον Keith Urban άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της. Εντελώς απροσδόκητα, σε ηλικία 41 ετών, η Nicole αποκτά την πρώτη της βιολογική κόρη.

Mariah Carey

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις

Αν υπήρχε ένα πράγμα που ήθελε για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο), αυτό ήταν να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της μωρό. Έτσι, στα 42 της, η Diva της Pop έφερε στον κόσμο δύο γλυκά διδυμάκια: τον Moroccan και την Monroe.

Naomi Watts

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Watts (@naomiwatts) στις

Η πέμπτη δεκαετία της ζωής της, επιφύλασσε στην εντυπωσιακή ηθοποιό δύο πανέμορφες εκπλήξεις, οι οποίες εμφανίστηκαν με διαφορά ενός έτους. Πρώτα, ο Shasha και ύστερα ο Koi.

Eva Mendes

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις

Η ίδια χαρακτηρίζει τη γνωριμία της με τον Ryan Gosling καρμική. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, η πετυχημένη Eva αποφασίζει να ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον ερχομό της μικρής Esmeralda, λίγο μετά τα 40 της.

And More