8 διάσημες μαμάδες εκμυστηρεύονται τη δική τους εμπειρία με το θηλασμό!

Θηλασμός. Ένα κεφάλαιο στη ζωή μίας νέας μαμάς που πάντα δημιουργεί ερωτήματα: από ποια στιγμή μπορώ να θηλάζω το μωρό μου; μέχρι πότε; τι θα συμβεί, αν δεν το θηλάσω; Ερωτήσεις, σκέψεις και προβληματισμοί που κανένας δεν πρόκειται να σου απαντήσει ξεκάθαρα. Η επιστημονική κοινότητα θα τάσσεται πάντοτε υπέρ του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως καταδικάζονται οι μητέρες που δεν το κάνουν. Η επιλογή είναι δική σου. Όπως, και το σώμα σου. Για αυτό, και πρέπει να είναι σεβαστή.

Αλλά, για να ελαφρύνουμε το κλίμα, ας ρίξουμε μία ματιά σε μερικές διάσημες μαμάδες που περιγράφουν γλαφυρά τη δική τους εμπειρία με το θηλασμό!

Gisele

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

“Μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές που έζησα με τα παιδιά μου, είναι αυτή του θηλασμού. Το βλέμμα τους αλλάζει και αυτό το συναίσθημα που γεννάται, εκείνη τη στιγμή, στην καρδιά τη δική σου, αλλά και του μωρού σου είναι κάτι μοναδικό. Ναι, στην αρχή είναι αρκετά δύσκολη δοκιμασία. Μόλις, όμως, συνηθίσεις, μετατρέπεται μαγικά σε κάτι τόσο σπουδαίο και εύκολο. Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να ζήσω τη διαδικασία αυτή.” δηλώνει η no.1 fan του θηλασμού.

Blake Lively

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Fan (@alwaysblakelively) στις

“Είμαι επαγγελματίας σε ό,τι καταπιάνομαι. Έτσι, αντιμετώπισα και τη δουλειά του θηλασμού. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μία full-time δουλειά. Στην αρχή, ήταν λίγο περίεργο, γιατί δεν ήξερα ούτε πώς πρέπει να γίνει, ούτε αν το κάνω σωστά. Τελικά, όλα πήγαν μια χαρά.”

Beyonce

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MRS.SASHA CARTER 4 LIFE (@beyonce_celine_jhud_jessiej) στις

“Η πρώτη φορά που θήλασα ήταν, όταν έφερα στον κόσμο αυτό τα δίδυμα μου. Ήταν μία ιδιαίτερη διαδικασία, γιατί το έκανα, ακόμα και όταν ηχογραφούσα το album μαζί με το σύζυγο μου. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ καιρό!”

Gwen Stefani

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani) στις

“Αν και δεν το πίστευα, ο θηλασμός ταιριάζει πολύ με το lifestyle μου. Ιδανικά, θα ήθελα να μην σταματήσω ποτέ (γελάει). Βέβαια, τώρα, που το μωράκι μου έχει αρχίσει και μεγαλώνει, η εμπειρία διαφοροποιείται αρκετά. Ώρα να σταματήσω; Ίσως.” γιατί It’s Her Life.

Adele

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adele ∘.∘*♡*∘.∘ (@firstloveadele) στις

“Είναι δύσκολο και κάποιες από εμάς δεν μπορούν να το κάνουν. Εγώ κατάφερα να θηλάσω μόνο για εννέα εβδομάδες. Θηλάστε αν μπορείτε, αλλά και η φόρμουλα είναι το ίδιο καλή. Φυσικά και λάτρεψα τη διαδικασία και το μόνο που ήθελα ήταν να θηλάσω το μωρό μου. Αλλά όταν πια δεν μπορούσα, άρχισα να νιώθω πως αν ήμουν στην ζούγκλα, το παιδί μου θα πέθαινε επειδή δεν είχα γάλα. Πολύ άγχος, ενώ υπάρχει λύση”

P!nk

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

“Θα θυμάμαι πάντα αυτήν τη στιγμή. Είχα γεννήσει και μετά από λίγους μήνες ξεκίνησα την παγκόσμια περιοδεία μου. Ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματα εκείνης της περιόδου με τους fans μου, για αυτό και θήλασα το μικρό μου ακόμα και πάνω στη σκηνή. Oops!”

Chrissy Teigen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

“Το πρόγραμμα θηλασμού με εξέπληξε. Αν κάνεις τα μαθηματικά, αντιλαμβάνεσαι πως τελικά θηλάζεις για συνολικά 10 ώρες την ημέρα. Είναι πολύ γλυκό και τρυφερό, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να φτιάξεις το πρόγραμμα της ημέρας σου γύρω από τον θηλασμό που χρειάζεται το μωρό σου, γιατί τα μωρά είναι απλά μικρά ζωάκια.”

Liv Tyler

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liv Tyler (@misslivalittle) στις

“Αισθάνομαι ευλογία για αυτό το σπάνιο δώρο. Το δέσιμο που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μένα και το μωρό μου είναι αναντικατάστατο. Ο πιο ευχάριστος τρόπος, να περάσω την Κυριακή μου”

 

 

And More