BABY BOOM 4: Ο Δρ. Σπύρος Μαζάνης μας μιλάει για την ενημερωτική ημερίδα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα

Το babyboom event έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή ενημέρωσης για μέλλουσες μητέρες. Το Baby Boom Event 4 φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 10.00 έως τις 15.00 στην Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Οι καλύτεροι επιστήμονες σε κάθε ειδικότητα συμβουλεύουν, καθοδηγούν και προετοιμάζουν τις έγκυες γυναίκες να υποδεχθούν το νεογέννητο μωρό τους με ασφάλεια και γνώση! Ανάμεσά τους και ο διακεκριμένος παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης.

Μιλήσαμε με τον Δρ. Σπύρο Μαζάνη σχετικά με την ενημερωτική ημερίδα που θα γίνει αυτό το Σάββατο…

-Καλησπέρα κ.Μαζάνη! Πείτε μας δυο λόγια για το Baby Boom 4. Τι είναι;
Όλα και όλοι εκσυγχρονίζονται! Η πληροφόρηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Στο πλαίσιο αυτό, η περίοδος της εγκυμοσύνης και η φροντίδα των παιδιών βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Κάθε καινούρια μαμά θέλει να ξέρει ποιο είναι το καλύτερο σήμερα, για να φροντίζει τον εαυτό της και το μωρό της.
Οι θεσμός αυτός δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες. Δηλαδή, οι εταιρείες και οι κατασκευαστές που δημιουργούν αντικείμενα και υπηρεσίες που απευθύνονται στις μητέρες και τα παιδιά,  όπως καροτσάκια, κρεβάτια, στρώματα, γάλατα, μπιμπερό, ενδύματα κλπ, μπορούν να στέλνουν την περιγραφή των προϊόντων τους, τα οποία περνούν από την κρίση ειδικών και βαθμολογούνται ανάλογα με την ασφάλεια, την πρωτοτυπία, την ποιότητα κλπ. Τα καλύτερα από αυτά βραβεύονται κι έτσι ο καταναλωτής όταν αγοράζει κάτι, έχει και την πιστοποίηση της βράβευσης.

-Ποιος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή;
Όλοι οι κατασκευαστές προϊόντων για μαμάδες και παιδιά και αυτοί που προσφέρουν υπηρεσίες όπως για παράδειγμα κλινικές, ιατρικά κέντρα κ.λ.π. μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Κατόπιν αξιολόγησης από την εταιρεία θα προταθούν για βαθμολόγηση από τους ειδικούς, όπως παιδίατρους, γυναικολόγους, ψυχολόγους, διατροφολόγους, χημικούς κλπ.

-Είναι μια ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια. Ποιος είναι ο στόχος σας;
Ο στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν και να βραβευτούν τα προϊόντα και οι δημιουργοί τους, να ακουστούν ομιλίες με θέματα που αφορούν στις μαμάδες και τα μωρά και το κοινό να έρθει κοντά στα πρόσωπα που ασχολήθηκαν με το έργο της βράβευσης προϊόντων ποιότητας.

-Οι γονείς μπορούν να σας απευθύνουν και ερωτήσεις;
Βεβαίως! Ο στόχος είναι οι μαμάδες να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν με την παρουσία τους και τις ερωτήσεις τους στην καλύτερη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Αν θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή κάνει “κλικ” εδώ

Read More

And More