Η Angelina Jolie μιλά για το μεγαλύτερο μάθημα που θέλει να διδάξει στις κόρες της

Η Angelina Jolie μιλά για το μεγαλύτερο μάθημα που θέλει να διδάξει στις κόρες της | tlife.gr

Η Angelina Jolie είναι διάσημη για τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα, που δύσκολα κατατάσσεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Πέρα από εξωπραγματικά όμορφη γυναίκα και βραβευμένη με Oscar πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, έχει αφιερώσει τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής της στον ακτιβισμό, διατελώντας ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ από το 2001, ενώ έχει αποκτήσει έξι παιδιά, αναλαμβάνοντας έτσι τον πιο σημαντικό ρόλο της καριέρας της, εκείνο της μητέρας! Γι’ αυτό και στην τελευταία συνέντευξή της για το τεύχος Μαρτίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Elle, η “Angie” θέλησε να μιλήσει για τις τρεις κόρες της, Zahara 13 ετών, Shiloh 11 ετών και Vivienne εννέα ετών και συγκεκριμένα για τη μεγαλύτερη αξία που θέλει να τις διδάξει!

Η 42χρονη ηθοποιός και φιλάνθρωπος με τις εκτεταμένες ακτιβιστικές προσπάθειες στο ενεργητικό της, μιλώντας τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α., John Kerry, για τις ανάγκες της συνέντευξης δήλωσε: “Λέω στις κόρες μου ‘εκείνο που σας ξεχωρίζει είναι αυτό που είστε διατεθειμένες να κάνετε για τους άλλους. Οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα φόρεμα και να μακιγιαριστεί. Το στοιχείο, όμως, που σας προσδιορίζει είναι το μυαλό σας. Ανακαλύψτε ποιες είστε, τι σκέφτεστε και τι αντιπροσωπεύετε. Και παλέψτε για τους άλλους, ώστε να μπορούν να μοιραστούν τις ίδιες ελευθερίες με εσάς. Μια ζωή προσφοράς αξίζει να τη ζήσεις’”.

Η Angelina Jolie είναι διάσημη για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει, δουλεύοντας για χρόνια πλάι στο δυναμικό του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, καθώς επίσης και για τη συμμετοχή της στην ίδρυση της Πρωτοβουλίας για την Πρόληψη της Σεξουαλικής Βίας το 2012.

READ more