Site icon TLIFE

Class Of 2019: Τα 10 πιο διάσημα μωρά που γεννήθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε!

Το 2019 φτάνει στο τέλος του και ίσως αυτή να είναι η καλύτερη στιγμή για έναν απολογισμό. Τι “πήρε” από τη ζωή μας και τι μας έφερε; Έρωτες, ευτυχία, αγάπη και σε κάποιους… μωρά. Ναι, και αυτή η χρονιά επιφύλασσε σε αρκετά αγαπημένα μας (και παρά πολύ δημοφιλή) ζευγάρια το πιο γλυκό δώρο: τη γέννηση του καρπού του έρωτα τους. Φτάνοντας, λοιπόν, λίγο πριν το καλωσόρισμα ενός νέου έτους, λέω να κάνουμε μια μικρή αναδρομή και να μετρήσουμε τις διάσημες γυναίκες της showbiz που είχαν ραντεβού με… τον πελαργό μέσα στην χρονιά που αποχαιρετάμε! Βλέπεις, οι διάσημες μαμάδες του 2019 δεν ήταν λίγες και σίγουρα όλο και κάποια θα έχει διαγραφεί από τη μνήμη σου!

 

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις συγκεντρωμένα τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του entertainment, που απέκτησαν παιδιά μέσα στο 2019!

 

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry


Το πιο διάσημο μωρό του 2019 είχε γεύση… Βασιλική και ίσως το πιο μη αναμενόμενο όνομα για ένα νεογέννητο:  Archie Harrison Mountbatten-Windso. Γεννημένος στις 6 Μαΐου, ο μικρός Archie ολοκλήρωσε την ευτυχία του πριγκιπικού ζεύγους με τη Δούκισσα του Σάσεξ να δηλώνει πως πλέον έχει τους δύο καλύτερους άντρες του κόσμου.

Kim Kardashian & Kanye West

 

Tο πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της Αμερικής απέκτησε, τον ίδιο ακριβώς μήνα, το τέταρτο παιδί τους. Μόνο που αυτή την φορά, ακολούθησαν διαφορετική μέθοδο: αυτή της παρένθετης μητέρας. Και το όνομα αυτού; Psalm West.

Jessica Simpson & Eric Johnson 

19 Μαρτίου και ο… πελαργός “χτυπά” την πόρτα του αγαπημένου (και κινηματογραφικού) ζευγαριού. Έκτοτε, τα καταγάλανα μάτια της μικρής, Birdie Mae, φώτισαν τον κόσμο τους.

Gordon Ramsy & Tana

 

Το πιο “νόστιμο” μωρό γεννήθηκε στις 4 Απριλίου. Το όνομα του; Οscar, με τον Gordon Ramsy να δηλώνει ότι μετά από τρία Bafta και ένα Emmy επιτέλους κέρδισε και ένα… Oscar.

Keira Neightly & James Righton

Στα μέσα του Σεπτέμβρη, η εντυπωσιακή Keira έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Αν και, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της, ταλαιπωρήθηκε πολύ την περίοδο της εγκυμοσύνης, έκτοτε δεν μετανιώνει στιγμή.

Lily Aldridge & Caleb Followill

 

Μία από τις πρώτες μαμάδες του 2019 ήταν η Lily Aldridge. Στις 29 Ιανουαρίου, ο μικρός Winston Roy Followill, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τα 7 χρόνια γάμο τους.

Blake Lively & Ryan Reynolds

Ένα tweet του Ryan Reynolds ήταν υπεραρκετό, για να αποκαλύψει την πιο… κρυφή εγκυμοσύνη της χρονιάς. Η Blake Lively γέννησε την τρίτη της κόρη και ο Ryan Reynolds έγινε ο πιο ευτυχισμένος χαζομπαμπάς.

Amy Schumer

 

«Χθες το βράδυ, στις 10:55, γεννήθηκε το βασιλικό μωρό μας» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η πετυχημένη comedian artist, αφού το μωρό της γεννήθηκε λίγες, μόλις, ώρες, πριν έρθει στον κόσμο αυτό ο Royal Archie.

Andy Cohen

 

To 2019 έκρυβε μία πολύ μεγάλη έκπληξη στον πετυχημένο παρουσιαστή, αφού, στα 50 του, έγινε πατέρας, υπενθυμίζοντας μας ότι, όταν θες κάτι πολύ, ποτέ δεν είναι αργά. Ο γιος του, Benjamin Allen, ήρθε στον κόσμο αυτό στις 4 Φεβρουαρίου.

Tom Hardy & Charlotte Riley

To 2019 δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τον αγαπητό (και ιδιαίτερα ποθητό) ηθοποιό. Στις αρχές Ιανουαρίου, έγινε για δεύτερη φορά, μπαμπάς. Επειδή, όμως, Tom doesn’t share his baby, δεν ξέρουμε ακόμη, ούτε το όνομα του.

© 2024 tlife.gr