Διάσημες μαμάδες: Όταν ο πελαργός τους έφερε… δίδυμα!

Δίδυμα ή αλλιώς όταν στον κόσμο αυτό δεν έρχεται ένα, αλλά δύο μικρά μωράκια. Αξιολάτρευτα. Διπλά συναίσθηματα. Διπλή αγάπη. Διπλή συντροφιά. Διπλές υποχρεώσεις. Αλλά, αυτό είναι σίγουρα το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεσαι. Γιατί, η αγάπη που θα σου προσφέρουν θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε μικρό πρόβλημα ή ζαβολιά που μπορεί να προκύψει.

Αυτό είναι, εξάλλου, το μήνυμα που θέλουν να σου μεταδώσουν μερικές διάσημες μαμάδες, οι οποίες, πριν από μερικά χρόνια, μεγάλωσαν την οικογένεια τους επί δύο. Πάμε να τις δούμε!

Jennifer Lopez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JLo Twins ❤ (@coconutstwins) στις

Μπορεί σήμερα να είναι αρραβωνιασμένη (μιας και ο γάμος της πήρε μία μικρή αναβολή ελέω… κορονοϊού), όμως ο προηγούμενος έγγαμος βίος της με τον Star της Λατινικής Αμερικής, Marc Anthony, έφερε στον κόσμο αυτό τις δύο μεγαλύτερες αγάπες της. Ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Ο Max και η Emme είναι δύο αξιολάτρευτα δίδυμα. Και είναι ίδια η μαμά τους. Δεν με πιστεύεις; Δες ξανά την εκρηκτική εμφάνιση της JLO στο φετινό SuperBowl HalfTime Show και παρατήρησε προσεκτικά μαμά και κόρη, όσο τραγουδούν το “Let’s Get Loud”.

Sarah Jessica Parker 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily) στις

Ύστερα από πολλές προσπάθειες να γίνει μαμά, το Fashion icon, μεγάλωσε διπλά την οικογένεια της το 2009. Αναρωτιέσαι τι έχουν πάρει από τη μαμά τους; Το αισθητικό καλόγουστο στυλ της (φυσικά), με τις φορές που οι μικρές της κόρες σαγηνεύουν τα “clicks” των φωτογράφων να είναι περισσότερες από όσες πιστεύεις.

Beyonce

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💞💎Piink DIIVA💞💎 (@piinkdiivabrand) στις

Μπορεί να γνωρίζεις περισσότερο την Blue Ivy, όμως, πριν από περίπου τρία χρόνια, η πετυχημένη R&B τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο δύο μικρά αγγελούδια, τα οποία, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της, δεν την ταλαιπωρούν καθόλου.

Julia Roberts

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη modermoder (@modermoder) στις

Μόλις ο δημοσιογράφος αλλάζει τη συζήτηση και την οδηγεί στον προσωπικό τομέα, η Julia Roberts ξέρει να σφραγίσει το στόμα της και να φιλτράρει τις πληροφορίες που πολύ επιλεκτικά κοινοποιεί. Μικρή εξαίρεση αυτού του κανόνα αποτελεί το 2004, όταν η Sweetheart της Αμερικής γέννησε τη Hazel και τον Phinnaeus.

Mariah Carey

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις

Μπορεί ο Moroccan και η Monroe να φημίζονται για το πόσο άτακτα μικρά είναι, όμως, τίποτα δεν εμποδίζει την Diva της Soul μουσικής να τα χαρακτηρίζει ως τα δύο καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα της ζωής της.

Celine Dion

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Πολλές προσπάθειες, αποτυχημένες εξωσωματικές, μία τεράστια κρίση στο γάμο της. Όλα αυτά, μέχρι το τυχερό 2010 που μπήκαν στη ζωή της τραγουδίστριας με τη μαγική φωνή, οι δίδυμοι Eddy και Nelson.

Zoe Saldana

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Saldana (@zoesaldana) στις

Το κορίτσι που γνώρισες καλύτερα μέσα από το “Avatar” δημιούργησε και αυτό τη δική του οικογένεια. Μπορεί μερικές φορές να διαμαρτύρεται για τις δυσκολίες του να μεγαλώνεις δύο μικρά παιδάκια, όμως, δεν θα άλλαζε τίποτα από τη γλυκιά της καθημερινότητα.

 

And More