Διάσημοι που έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

Πριν από λίγες ημέρες, ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra μας επιφύλασσαν την πιο γλυκιά είδηση. Οι δυο τους αποφάσισαν και τελικά μεγάλωσαν την οικογένεια τους με ένα γλυκό μωράκι, το οποίο ήρθε στον κόσμο αυτό μέσω παρένθετης μητέρας. Πρόκειται για μία διαφορετική μέθοδο που φέρνει όμως σε κάθε ζευγάρι αυτή τη μοναδική χαρά που γεννά η απόκτηση ενός παιδιού. Εκτός, όμως, από το συγκεκριμένο ζευγάρι, υπάρχουν και άλλοι διάσημοι που αύξησαν τα μέλη της οικογένειας τους με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Για δες ποια…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian & Kanye West
Μπορεί σήμερα και οι δύο να έχουν ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική τους ζωή, όμως, παραμένουν γονείς τεσσάρων παιδιών, τα οποία δεν αποκτήθηκαν όλα με τον ίδιο τρόπο. Φυσιολογική εγκυμοσύνη, παρένθετη μητέρα, υιοθεσία. Εμείς, όμως, θα εστιάσουμε στο τρίτο τους παιδί, την μικρή Chicago West, η οποία ήρθε στον κόσμο αυτό μέσω της μεθόδου της παρένθετης μητέρας, αφού η Kim αντιμετώπισε αρκετές επιπλοκές μετά τις δύο πρώτες γέννες, σε σημείο να μην της επιτρέπει ο γιατρός να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick
Οι δυο της κόρες της μοιάζουν αρκετά και έχουν υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από το προσωπικό – και πάντα εντυπωσιακό – στυλ της. Παρ’ όλα αυτά, ήρθαν στον κόσμο αυτό το 2009 μέσω παρένθετης μητέρας, η οποία αποτελούσε προσωπική φίλη της ηθοποιού. Λίγα χρόνια μετά, η ίδια, σε συνέντευξη της στη Vogue, εκμυστηρεύτηκε ότι έτσι κατάφερε να γλιτώσει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και να περάσει εννέα χαλαρούς μήνες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Fallon (@jimmyfallon)

Jimmy Fallon & Nancy Junoven
Παρά το γεγονός ότι οι για χρόνια προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί δεν στέφθηκαν με επιτυχία, οι ίδιοι, δεν εγκατέλειψαν ένα από τα όνειρα τους που δεν ήταν άλλο από το να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Κάπως έτσι, το καλοκαίρι του 2013, ήρθαν μέσω παρένθετης μητέρας στον κόσμο αυτό δύο πανέμορφα ξανθά κοριτσάκια, τα οποία ο πετυχημένος κωμικός χαρακτήρισε αγγελάκια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyra Banks (@tyrabanks)

Tyra Banks
Μπορεί στο χώρο του μόντελινγκ και της παρουσίασης να ήταν μία σχετικά εύκολη υπόθεση για την ίδια και την εκπληκτική εξωτερική της εμφάνιση, όμως, ο δρόμος προς την μητρότητα δεν είχε σε καμία περίπτωση την ίδια ευκολία. Τον Ιανουάριο του 2016 κράτησε στα χέρια της ένα πανέμορφο μωράκι, ονόματι “York” και τα μάτια της γέμισαν με δάκρυα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nicole Kidman & Keith Urban
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο πετυχημένος τραγουδιστής της Country έχουν δύο παιδιά μαζί. Την Sunday Rose και την Faith Margaret. Το πρώτο τους κορίτσι ήρθε στον κόσμο αυτό μέσα από την κοιλιά της Nicole Kidman, ενώ για το δεύτερο επιλέχθηκε η μέθοδος της παρένθετης μητέρας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Nick Jonas & Priyanka Chopra
Φυσικά και από το θέμα αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το ζευγάρι που αυτή τη στιγμή βιώνει τις πιο ευτυχισμένες του ημέρες. Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι λίγα. Πρόκειται για ένα πανέμορφο μωράκι που ήρθε στον κόσμο αυτό τις αρχές του μήνα. 

And More