Εσύ γνωρίζεις ποιες διάσημες μαμάδες είναι υπερπροστατευτικές;

Αν υπάρχει κάτι, για το οποίο φημίζεται η Ελληνίδα μαμά αυτό είναι η υπερπροστατευτικότητα που εκδηλώνει απέναντι στα παιδιά της. Το έχεις βιώσει. Και από τις δύο πλευρές. Γνωρίζεις, λοιπόν, ότι η αφοσίωση που δείχνεις στα μικρά σου δεν έχει όρια. Δεν γνωρίζει περιορισμούς. Τελικά, όμως, αυτό δεν ισχύει μόνο για εσένα. Την ίδια – υπερβολική σε μερικά θέματα – φροντίδα εκφράζουν και μερικές από τις πιο διάσημες μαμάδες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ποιες είναι αυτές;

Beyonce

(πηγή φωτογραφίας: @bey.park)

Η βασίλισσα της R&B σκηνής δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, όταν η κουβέντα “περιστρέφεται” γύρω από τη φροντίδα των παιδιών της. Ειδικότερα, μπορεί η ίδια να ενημερώνει τους εκατομμύρια followers της, σχετικά με την ημερομηνία που έφερε στον κόσμο αυτό το κάθε της παιδί, όμως, οι φωτογραφίες σταματούν εκεί. Η Beyonce ξέρει να παίρνει αποφάσεις και έχει βρει τον τρόπο τα media να τη σέβονται. Έτσι, αν περιμένεις να δεις την Blue Ivy σε παπαρατσικές φωτογραφίες με τη μαμά της, τότε μάταιος κόπος, αφού η τελευταία το έχει απαγορέψει με τη βούλα του νόμου.

Emily Blunt

(πηγή φωτογραφίας: @emily.bluntt)

Σωστή ανατροφή χωρίς κανόνες; Όχι, αυτή η φράση δεν υπάρχει σίγουρα στο λεξικό της πετυχημένης ηθοποιού. Μπορεί η κόρη της να είναι ακόμα μικρή, η Emily, όμως, της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσει τους δικούς της λογαριασμούς στα social media, πριν μπει στο group των εφήβων, με την ώρα που περνά ημερησίως μπροστά από τις μπλε οθόνες να είναι εξίσου περιορισμένη. Για ποιο λόγο; για να την προστατεύσει από τις αρνητικές συνέπειες της ακτινοβολίας και της ξαφνικής δημοσιότητας αντίστοιχα.

Jennifer Lopez

(πηγή φωτογραφίας: @jlo)

Με τη σειρά της, η Latina Star προσέχει τα παιδιά της όσο κανέναν άλλο στον κόσμο αυτό. Έτσι, τους έχει θέσει έναν απαράβατο κανόνα: δεν θα βγαίνουν ποτέ έξω χωρίς τους προσωπικούς τους securities. Τουλάχιστον, μέχρι να κλείσουν τα 18 ή να φθάσουν κοντά στην ηλικία αυτή. Γιατί, είναι αναγνωρίσιμα και η μαμά τους δεν θέλει να τα εκθέσει σε στιγμές που μετά μπορεί να δει ολόκληρος ο πλανήτης.

Amal Clooney

(πηγή φωτογραφίας: @amalclooney.ru)

Αν υπάρχει ένα πράγμα, το οποίο δεν αρέσει καθόλου στην πετυχημένη νομικό, αυτό είναι σίγουρα η προβολή των παιδιών της. Για αυτό, σύμφωνα με το αμερικάνικο People, προτιμάει να πηγαίνουν βόλτα σε μέρη που οι παπαράτσι δεν υπάρχουν, ενώ έχει πάρει και τα μέτρα της, σε περίπτωση που οι τελευταίοι φανούν στο διάβα της. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά τι ορίζει η νομοθεσία.

Hilary Duff

(πηγή φωτογραφίας: @hilaryduff)

Όταν τα παιδιά της ήταν πολύ μικρά, η Hilary υπήρξε ιδιαίτερα υπερπροστατευτική. Για την ακρίβεια, δεν τα άφηνε να κάνουν τα πρώτα βήματα μόνα τους, καθώς, σύμφωνα με το Variety, ήθελε να τα προστατεύσει από κάποιον πιθανόν τραυματισμό που μόνο πόνο και κλάμα θα τους δημιουργούσε.

Reese Witherspoon

(πηγή φωτογραφίας: @reesewitherpoon)

Υπάρχει καλύτερη μορφή αγάπης από την προστασία; Σίγουρα, όχι για την πετυχημένη ηθοποιό. Για αυτό, φροντίζει, όσο τα παιδιά της είναι μικρά, να απομακρύνει από την κουζίνα, το fast food και τα ανθυγιεινά γεύματα. Από τη μία, προκειμένου τα παιδιά της να μάθουν την αξία της σωστής διατροφής και από την άλλη για να παίρνουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται ανάλογα την ηλικία τους.

Julia Roberts

(πηγή φωτογραφίας: @juliarobert.s)

Μπορεί να έχει πρωταγωνιστεί σε αρκετά πετυχημένες ταινίες, η υπερπροβολή δεν ανήκει, όμως, στο DNA της αγαπημένης ηθοποιού. Με αυτό το σκεπτικό, επιδιώκει να μεγαλώσει και τα παιδιά της, καθώς δε θέλει, σε καμία περίπτωση, να βρίσκονται συνέχεια κάτω από τη σκιά της δικής της καριέρας. Ελάχιστες κοινές φωτογραφίες και ακόμα λιγότερες αναφορές σε συνεντεύξεις της.

Read More

And More