Γιορτή της Μητέρας: 7 διάσημες μαμάδες μιλούν για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους

Είσαι μαμά και αυτό αρκεί για να γιορτάζεις κάθε μέρα. Αυτή την Κυριακή, όμως, γιορτάζεις διπλά! Ναι, καλά κατάλαβες. Είναι η δεύτερη Κυριακή του Μάη και μόνο ένα πράγμα σημαίνει αυτό: η Γιορτή της Μητέρας έφθασε. Είσαι η μαμά της οικογένειας, το πιο σημαντικό μέλος της κοινωνίας και σίγουρα το πιο πολύτιμο πρόσωπο στη ζωή των μικρών σου! Γι’ αυτό και δικαιωματικά αυτή η επέτειος σου ανήκει. Σε εσένα και σε μερικές πολύ γνωστές μαμάδες που θαυμάζεις για το υποκριτικό τους ταλέντο, το έργο, τη φωνητική τους δεινότητα και την προσφορά τους. Σήμερα, μιλούν για τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής τους

Kim Kardashian
“Προσπαθούσα να βρω τρόπο να είμαι καλή σε όλα. Να είμαι η καλύτερη μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας. Ευτυχώς, αρκετά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δε γίνεται. Για αυτό, έθεσα ως προτεραιότητα τα παιδιά μου και άφησα το κεφάλαιο “Καριέρα” λίγο πιο πίσω. Μπορεί να είναι αρκετά ζόρικο, όμως, οι αγκαλιές που παίρνω σήμερα από τη North είναι ακόμα πιο ζεστές από ό,τι είχα φανταστεί. Θέλω να χάνομαι μέσα τους.” δηλώνει η Kim, η οποία σήμερα απολαμβάνει τη συντροφιά των τεσσάρων παιδιών της και την ελευθερία της.

Reese Witherspoon
“Δεν νομίζω ότι υπάρχει λεπτό από τη στιγμή που ήρθε η μεγάλη μου κόρη στη ζωή, που να μη σκέφτομαι τι μπορεί να κάνουν τα παιδιά μου, όταν εγώ λείπω από το σπίτι για δουλειές. Έτσι, κάνω αυτό που αποκαλώ ως το Δελτίο του CNN: Είναι η Ava καλά; Ο Deacon; Ο Tenesse; Αν ναι, πάμε πίσω στην Ava και τούμπαλιν”. Κάπως έτσι, η Reese κάνει το δικό της έλεγχο στα δύο της παιδιά που τόσο πολύ της μοιάζουν…

P!nk
“Μόλις γέννησα, αισθάνθηκα ότι πέρασα σε μία νέα πίστα. Ότι οι προτεραιότητες μου, πλέον, δεν είναι ίδιες. Άλλαξαν οι συνήθειες μου και ο τρόπος ζωής. Βλέπεις αυτό το μπουκάλι με κόκκινο κρασί; Παλιά, θα έπινα πέντε ποτήρια, τώρα ένα είναι υπεραρκετό. Αγαπώ τα παιδάκια μου και θα γίνω ασπίδα για οτιδήποτε τους συμβεί.”. Και θέλω να μου πεις: ποια άλλη θα μπορούσε να κάνει αυτή την ανατρεπτική δήλωση εκτός από την πάντα ροκ P!nk;

Jessica Biel
“Νομίζεις ότι είσαι ένα ανιδιοτελές άτομο και έπειτα συνειδητοποιείς πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτά τα μικρά πλάσματα έρχονται στη ζωή σου και χρειάζονται τόσα πολλά και το πρόγραμμά σου δεν είναι πλέον δικό σου, ούτε έχει σημασία για σένα πια και είναι απολύτως ξεκάθαρο πως η ζωή σου αφορά αποκλειστικά αυτόν το μικρό τύπο. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος που νιώθει ότι ‘όλη μου η ζωή αλλάζει για το παιδί μου’, αλλά από την άλλη έτσι είναι πραγματικά”. Ειλικρινής η πάντα fit Jessica.

Drew Barrymore
“Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό της μητρότητας είναι ότι κάθε μέρα γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Μαθαίνεις πώς είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι αληθινά.” Μία λιτή, αλλά άκρως αληθινή δήλωση από την πιο παιχνιδιάρα ηθοποιό και μαμά. 

Chiara Ferragni
“Μόλις έγινα μαμά, συνειδητοποίησα ότι κάθε στιγμή έχει τη δική της αξία. Έτσι, προσπαθώ να γεμίζω κάθε μέρα με νέες εμπειρίες και δραστηριότητες”. Κάπως έτσι, κυλάει η καθημερινότητα της Ιταλίδας influencer με την Vittoria και τον Leo.

Gigi Hadid
“Η αλήθεια είναι ότι η μητρότητα μου έχει ανοίξει δύο διαφορετικούς τρόπους σκέψης στο μυαλό μου. Από τη μία, την αντιμετωπίζω ως μία άκρως φυσιολογική διαδικασία, από την άλλη με ξενίζει, καθώς τώρα τη μαθαίνω. Πάντως, μέχρι στιγμής τη λατρεύω” δηλώνει η πιο νέα μαμά της λίστας μας. 

 

 

 

 

 

And More