Γιορτή του Πατέρα: 7 διάσημοι μπαμπάδες περιγράφουν τον πιο σημαντικό τους ρόλο

Τους θαυμάζεις για το υποκριτικό τους ταλέντο, για τη φωνή τους που δίνει πνοή ακόμα και στο πιο απλό τραγούδι, για τις αθλητικές τους ικανότητες και τις διακρίσεις τους. Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι και σίγουρα σε αυτό που κάνουν. Σίγουρα, τους ξέρεις όλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να τους γνωρίσεις και ως… μπαμπάδες! Γιατί, μπορεί για όλους εμάς να είναι οι απόμακροι σταρ, στα μάτια των παιδιών τους, όμως, είναι οι στοργικοί μπαμπάδες που θέλουν κάθε μέρα να χάνονται στην αγκαλιά τους. Αλήθεια, οι ίδιοι πως βιώνουν την εμπειρία της πατρότητας;

Matthew McConaughey
“Η πατρότητα είναι το μοναδικό πράγμα που πάντα ήθελα να ζήσω. Ποτέ ένας άνδρας δεν θα είναι ολοκληρωμένος αν δεν γίνει πατέρας ενός μωρού. Γνωρίζεις πλέον τι είναι σημαντικό και τι όχι. Σίγουρα έγινα πιο εγωιστής. Και την ίδια στιγμή, νομίζω πως έγινα και πιο συμπονετικός” δηλώνει ο πετυχημένος ηθοποιός και εμείς απλά υποκλινόμαστε στην ειλικρίνεια του.

Jimmy Fallon
“Δεν περίμενα ότι (η πατρότητα) θα είναι τόσο διασκεδαστική. Αλλά τα πάντα οξύνονται όταν αποκτάς ένα παιδί. Σαν ο ήχος της ζωής να δυναμώνει. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να νιώσω τόση ευτυχία, αλλά αυτή είναι η αλήθεια”. Κάπως έτσι, βιώνει την πατρότητα ένας από τους πιο ταλαντούχους και αστείους ανθρώπους της αμερικάνικης τηλεόρασης.

John Legend
“Είναι ένα διαφορετικό είδος αγάπης (για τα παιδιά σου). Είναι πολύ αγνή, ανιδιοτελής, αλλά δεν είναι κάτι που έχουν κερδίσει. Δεν έχουν κάνει τίποτα, απλά υπάρχουν και εσύ τα λατρεύεις για αυτό το λόγο. Αυτή η αγάπη στηρίζεται απλά και μόνο στην ύπαρξή τους” εξομολογείται με τη βελούδινη φωνή του ο soul τραγουδιστής που αγγίζει την ψυχή μας.

Barack Obama
“Μπορεί μία μέρα να είναι αρκετά δύσκολη, γεμάτη από υποχρεώσεις και αποφάσεις, όμως, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον χρόνο που περνάς με τα παιδιά σου. Σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται. Είναι μία μικρή ιεροτελεστία, μία απόλαυση που δεν μπαίνει στη ζυγαριά με καμία άλλη” δηλώνει ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α.

Fedez
“Η ζωή με το παιδί στο σπίτι είναι σαν μία συναυλία. Τόσο κουραστική, αλλά ταυτόχρονα τόσο γλυκιά και απολαυστική” δηλώνει ο παιχνιδιάρικος σύζυγος της Chiara Ferragni και πετυχημένος τραγουδιστής στην γειτονική Ιταλία.

David Beckham
Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο. Έγινα μπαμπάς, για πρώτη φορά, στα 24 μου. Σήμερα, μπορώ να πω ότι έχω μάθει περισσότερα κάνοντας, παρά ακούγοντας συμβουλές άλλων. Μέσα σε μία νύχτα έγινα ταξιτζής για τα δύο μου παιδιά: αισθάνομαι σαν οδηγός της Uber που πρέπει να είναι πάντα stand – byδηλώνει ο άσσος του ποδοσφαίρου και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Justin Timberlake
“Κάθε φορά που τον βάζουμε για ύπνο λίγο νωρίτερα και εγώ με τη Jessica, καθόμαστε στον καναπέ να δούμε μία ταινία, αναρωτιόμαστε πώς ήταν τα βράδια μας πριν έρθει το παιδί αυτό στον κόσμο. Σίγουρα, όχι τόσο υπέροχα και κουραστικά” μοιράζεται μαζί μας ο πετυχημένος performer. 

 

 

Read More

And More