Η Chrissy Teigen μιλά για την “νέα κανονικότητα” και τα κιλά της εγκυμοσύνης που δεν έχασε ποτέ

Την αγαπάμε για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά το στοιχείο που την έχει (αδιαφιλονίκητα) αναδείξει σε “Βασίλισσα” της στήλης Παιδί είναι το γεγονός πως χρησιμοποιεί το βήμα που της δίνεται μέσα από τα social media, αλλά και την φήμη της, για να μιλήσει από τα μικρότερα μέχρι τα σημαντικότερα ζητήματα της μητρότητας! Γι’ αυτό και η Chrissy Teigen μπορεί να κερδίσει τον τίτλο της πιο “αληθινής μαμάς” της showbiz! Φυσικά, όπως όλες οι διάσημες μαμάδες που μοιράζονται με τον κόσμο τις εμπειρίες και την καθημερινότητά τους με την οικογένειά τους, έτσι και η Teigen δέχεται πολύ συχνά επικριτικά σχόλια και υβριστικά μηνύματα από τους “γνωστούς-άγνωστους” του internet, δηλαδή τα online trolls! Και ξέρει πάντα πώς ακριβώς πρέπει να τους απαντήσει! Αυτή την φορά, δεν χρειάστηκε να καταρρίψει τα κακεντρεχή σχόλια κάποιου follower, αλλά να μιλήσει ανοιχτά για την αλλαγή που έχει δεχτεί το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες της! Και για άλλη μια φορά, την λατρέψαμε!

Η Chrissy Teigen, πέρα από μοντέλο, παρουσιάστρια και κορυφαία foodie του Hollywood είναι και μια άκρως επιτυχημένη συγγραφέσς βιβλίων μαγειρικής. Αυτό σημαίνει πως οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτοι από στιγμιότυπα στα οποία εμφανίζεται να… καταβροχθίζει ή να ετοιμάζεται να πέσει με τα μούτρα σε ένα υπερφανταστικό πιάτο! Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση που δέχεται πολύ συχνά από τους followers της σχετικά με την διατροφή της και την ικανότητά της να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού, η Teigen έγραψε: “’Πώς μπορείς να τρως έτσι;’ – Ουσιαστικά, είμαι εννέα κιλά πιο βαριά από ό,τι ήμουν πριν γεννήσω τον Miles. Είναι ήδη 10 μηνών και εγώ δεν έχασα το παραμικρό γραμμάριο από την εγκυμοσύνη, επειδή αγαπώ το φαγητό τόσο πολύ! Συμβιβάζομαι σιγά-σιγά με την νέα κανονικότητά μου, αφού πλέον έχω αυτό το βάρος για πολύ καιρό”.

Έπειτα, η αγαπημένη μας μαμά έσπευσε να τονίσει πως “Η πιο αδύνατη περίοδός μου ήταν αμέσως μετά την γέννηση της Luna. Και είχα επιλόχειο κατάθλιψη. Προτιμώ, λοιπόν, αυτά τα κιλά και αυτό το συναίσθημα (που έχω τώρα)”!

And More