Η Chrissy Teigen μιλά για την συμβίωση με την μαμά της και τον ρόλο στην οικογένειά της

Είναι αρκετές οι φορές που η Chrissy Teigen μας απασχολήσει στη στήλη του Family, γιατί -ας το παραδεχτούμε!- είναι η ίσως πιο cool μαμά της διεθνούς showbiz! Και ενώ τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Jogn Legend, η δύο ετών Luna και ο οκτώ μηνών Miles, είναι ακόμη μικρά για να έχουμε σαφή δείγματα του τρόπου ανατροφής τους, ωστόσο η διάσημη foodie, παρουσιάστρια, μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής λειτουργεί σχεδόν… ακτιβιστικά σε σχέση με το δικαίωμα της κάθε μητέρας να έχει τον απόλυτο έλεγχο των προσωπικών επιλογών της. Σε άλλα νέα, η Chrissy έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Popsugar, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για την σχέση που έχει με την μητέρα της και την απόφασή της να… την σπιτώσει, μετά την απόκτηση των παιδιών! Και ενώ οι περισσότερες από εμάς θα πάθαιναν έναν μικρό πανικό στο άκουσμα και μόνο πως η μανούλα θα εγκατασταθεί στο σπίτι μας επ’ αόριστον για να μας βοηθήσει με τα μωρά, ωστόσο η Chrissy έχει εντελώς διαφορετική γνώμη!

Η 33χρονη παρουσιάστρια, όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο της στοιχείο στην μητέρα της, απάντησε: “Ω θεέ μου, είναι τόσα πολλά! Έχουμε τόσο μοναδική σχέση, είμαστε πολύ κοντά -είναι ακόμη η μητέρα μου, αλλά προφανώς είμαι αρκετά μεγάλη τώρα για να την θεωρώ και καλύτερή μου φίλη”. Η διάσημη μητέρα συνέχισε τονίζοντας πως οι δυο τους είναι αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά αυτό την εντυπωσιάζει: “Είναι γεμάτη ενέργεια! Δεν γίνεται ποτέ, μα ποτέ, γκρινιάρα. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο περίεργο πράγμα σε εκείνη. Εγώ είμαι πολύ κυκλοθυμικό άτομο. Όταν είμαι λυπημένη, είμαι πολύ λυπημένη, όταν είμαι χαρούμενη, είμαι πραγματικά χαρούμενη -έχω πολύ έντονα συναισθήματα. Εκείνη, όμως, είναι τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη με όλα”.

Όσο για την σχέση των δύο παιδιών με την γιαγιά τους, η Chrissy Teigen είπε: “Είναι κατά βάθος παιδί και εκείνη. Όλοι το λένε αυτό για τις γιαγιάδες, γιατί μπορούν να είναι διασκεδαστικές χωρίς τα άγχη που είχαν όταν μεγάλωναν τα δικά τους παιδιά. Επομένως ναι, είναι η διασκεδαστική γιαγιά. Είναι, επίσης, ωραίο να έχεις τόση πολλή βοήθεια, γιατί αλήθεια χρειάζεται ένα χωριό (για να μεγαλώσει ένα παιδί). Η Luna την αγαπάει πάρα πολύ. Ακόμα και όταν πρέπει να κάνει μπάνιο ή οτιδήποτε άλλο, με την γιαγιά, η μικρή λατρεύει να είναι μαζί της. Είναι επιπλέον και θέμα της παράδοσής μας, λατρεύουμε που μπορούμε να την έχουμε μαζί μας και να είναι μέλος της οικογένειάς μας”.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι πουθενά δεν μιλάει για τον John Legend! Και αναρωτιέμαι: εκείνος τι άποψη έχει που ζει με την πεθερά του;

Read More

And More