Η Kristen Bell έχει ανησυχίες για τις πριγκίπισσες της Disney και τις μοιράζεται με τις κόρες της

Την περασμένη εβδομάδα διάβασες εδώ πως η αγαπημένη σου ηθοποιός Keira Knightley έχει αποφασίσει να… απαγορεύσει στην κόρη της να βλέπει μερικές από τις πιο διάσημες και κλασικές ταινίες της Disney, με στόχο να της παρέχει ένα δυναμικό γυναικείο πρότυπο. Αυτή την εβδομάδα, όμως, έχουμε τα “αντίποινα” από την άλλη αγαπημένη σου κωμική ηθοποιό, την Kristen Bell, η οποία ανησυχεί ιδιαιτέρως για τα μαθήματα που διδάσκονται οι κόρες της, η τριών ετών Delta και η πέντε ετών Lincoln, από τις πριγκίπισσες της Disney. Όπως δήλωσε η πρωταγωνίστρια του Frozen, που “δάνεισε” την φωνή της στην Anna: “Η ώρα που διαβάζουμε παραμύθια είναι πραγματικά η καλύτερη στιγμή της ημέρας. Παίρνω το βλέμμα μου από το βιβλίο και βλέπω στα μάτια τους ότι ο εγκέφαλός τους ‘τρέχει’, ενώ είμαστε κουλουριασμένες αγκαλιά”. Ωστόσο, η 38χρονη μητέρα σπεύδει να συμπληρώσει ότι έχει ορισμένες επιφυλάξεις γύρω από κάποια μηνύματα που περνούν τα παλιότερα παραμύθια.

Συγκεκριμένα, η Kirsten Bell είπε: “Κάθε φορά που κλείνουμε το παραμύθι της Χιονάτης, κοιτάζω τις κόρες μου και τις ρωτάω ‘Δεν σας φαίνεται παράξενο που η Χιονάτη δεν ρώτησε την γριά μάγισσα γιατί έπρεπε να φάει το μήλο; Ή πού βρήκε αυτό το μήλο;’. Τους λέω ‘Εγώ ποτέ δεν θα έπαιρνα φαγητό από κάποιον άγνωστο, εσείς θα παίρνατε;’. Και τα παιδιά μου απαντούν ‘Όχι’ και έτσι αντιλαμβάνομαι ότι κάτι κάνω σωστά”.

Επιπλέον, η ίδια σημειώνει πως αρπάζει την ευκαιρία για να τους μιλήσει γύρω από την συγκατάθεση, καθώς η Χιονάτη ποτέ δεν δίνει την άδειά της στο πρίγκιπα να την φιλήσει. Έτσι, ρωτάει τις μικρές της: “Δεν σας φαίνεται περίεργο που ο πρίγκιπας φιλάει την Χιονάτη, χωρίς την άδειά της; Γιατί δεν επιτρέπεται να φιλήσεις κανέναν την ώρα που κοιμάται!”.

And More