Η Mila Kunis γίνεται για ακόμη μια φορά η αγαπημένη μας… μαμά!

Η ίδια δεν επιδιώκει να προκαλεί τα μίντια με την οικογενειακή ζωή της ή τουλάχιστον προσπαθεί να κρατάει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της showbiz που εκείνη και ο σύζυγός της απολαμβάνουν. Από την άλλη, βέβαια, τα τελευταία δύο χρόνια μας έχουν απασχολήσει αρκετά με τις επιλογές διαπαιδαγώγησης που κάνουν για τα παιδιά τους, αλλά πάντα με θετική χροιά! Αυτή, λοιπόν, είναι άλλη μια φορά που η Mila Kunis καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει με τις σκέψεις της και την αντιμετώπιση των δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Ashton Kutcher! Η ηθοποιός που αυτό το διάστημα προωθεί τη νέα κινηματογραφική ταινία της “The Spy Who Dumped Me”, βρέθηκε στην αμερικανική εκπομπή Sunday Today και σε ερώτηση του παρουσιαστή σχετική με την κανονικότητα της οικογένειάς της και για τον τρόπο που εξασφαλίζει στα παιδιά της ομαλές συνθήκες ζωής παρά τη δημοσιότητα, εκείνη απάντησε: “Δεν τα καταφέρνουμε. Η ζωή μας δεν είναι καθόλου ‘φυσιολογική’”! Και για ακόμη μια φορά την χειροκροτούμε!

Η Kunis συνέχισε λέγοντας: “Τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Η δική σου άποψη για το φυσιολογικό είναι διαφορετική από τη δική μου. Και η οπτική των παιδιών μου είναι τρομακτικά διαφορετική. Άρα είναι θέμα άποψης. Προσπαθούμε να τα περιβάλλουμε με ποικίλες εικόνες και αξίες, να δείχνουμε διαφορετικούς τρόπους ζωής και γενικά να μην ζούμε στον… κόσμο μας, αλλά είναι δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, λέει ψέματα”.

Και για να την αγαπήσουμε λιγάκι παραπάνω, η επιτυχημένη ηθοποιός πρόσθεσε: “Τα παιδιά μου δεν θα μάθουν ποτέ τι σημαίνει να μην έχεις φρέσκα λαχανικά. Δεν πρόκειται ποτέ να μάθουν τι σημαίνει να μην έχεις καινούρια ρούχα. Αρνούμαι πράγματα στα παιδιά μου επειδή το θέλω και όχι επειδή είμαι αναγκασμένη (από τις συνθήκες). Είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας. Δεν ζητούν τίποτα από εμάς. Δεν ξέρουν καν πώς να ζητήσουν κάτι. Κι αυτό γιατί τους προσφέρουμε τα πάντα πριν χρειαστεί να τα ζητήσουν”.

Το ζεύγος των Mila Kunis και Asthon Kutcher μας έχει απασχολήσει ξανά όταν αποκάλυψε στο κοινό πως δεν αγοράζει δώρα Χριστουγέννων στα παιδιά του, για να τους διδάξει την ευγνωμοσύνη για κάθε νέο δώρο που θα παραλαμβάνουν, χωρίς να τα θεωρούν δεδομένα και απαραίτητα! Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει τη δήλωση του Kutcher ότι δεν πρόκειται να κληροδοτήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους, αφού θεωρούν πως είναι ήδη πολύ προνομιούχα και δεν χρειάζονται μια τέτοιου είδους εξασφάλιση στη ζωή τους;

Read More

And More