Η Rachel McAdams μιλάει πρώτη φορά για τον γιο της και την εμπειρία της μητρότητας

Η Rachel McAdams μιλάει πρώτη φορά για τον γιο της και την εμπειρία της μητρότητας | tlife.gr

Ήταν τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν για πρώτη φορά γράφτηκε στον διεθνή Τύπο πως η Rachel McAdams είναι έγκυος. Όπως μπορείς να διαβάσεις και εδώ, η ταλαντούχα ηθοποιός φρόντισε να κρατήσει όσο πιο “κρυφό” γίνεται το ευτυχές γεγονός, διατηρώντας την γνωστή προστατευτική στάση απέναντι στην προσωπική και οικογενειακή ζωή της. Και κάπως έτσι, τον Απρίλιο έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, χωρίς όμως ποτέ να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την εγκυμοσύνη, αλλά ούτε και την γέννηση του γιου τους. Τώρα, λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στους βρετανικούς Sunday Times, η πρωταγωνίστρια αποφάσισε να “ανοιχτεί” λιγάκι, παρά την φημισμένη ιδιωτικότητά της, και να μιλήσει για πρώτη φορά για την ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού!

“Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ, αδιαμφισβήτητα. Ο κόσμος λέει ότι η ζωή σου, μετά την γέννηση ενός παιδιού, δεν είναι πλέον δική σου, αλλά προσωπικά είχα 39 χρόνια για να ασχοληθώ με εμένα, τόσο που με βαρέθηκα. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που μπορώ να εστιάσει σε έναν άλλο άνθρωπο” είπε η Rachel McAdams που απέκτησε τον γιο της με τον σύντροφό της και σεναριογράφο Jamie Linden.

Και παρ’ ό,τι δεν αποκάλυψε ούτε αυτή την φορά το όνομα του γιου της, ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον τρόπο που θέλει να τον μεγαλώσει. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε: “Δεν να κρατήσω την ζωή του ιδιωτική, ακόμη κι αν η δική μου δεν είναι. Διασκεδάζω, όμως, πολύ περισσότερο με το γεγονός πως είμαι μητέρα, από όσο έχω διασκεδάσει ποτέ στην ζωή μου. Τα πάντα γύρω από την μητρότητα είναι ενδιαφέροντα, με ενθουσιάζουν και με εμπνέουν. Ακόμη και οι δύσκολες ημέρες έχουν κάτι εξαιρετικά απολαυστικό”.

READ more