Ημέρα της Γυναίκας: 7 από τις πιο επιδραστικές διάσημες μαμάδες

Σήμερα, είναι η μέρα σου! Η μέρα που κάθε χρόνο γιορτάζεις τα δικαιώματα αυτά, για τα οποία αγωνίστηκαν πριν από περίπου έναν αιώνα γυναίκες και άντρες, αναδεικνύοντας τη γυναίκα σε κινητήριο μοχλό της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής. Φυσικά, από αυτή τη μέρα γιορτής, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες κατόρθωσαν να συνδυάσουν καριέρα και προσωπική ζωή, δημιουργώντας με τη σειρά τους τη δική τους οικογένεια. Γυναίκες που θαυμάζεις για το ταλέντο, το θάρρος, την αποφασιστικότητα, την προσφορά τους και φυσικά για το πόσο αγαπούν τα παιδάκια σου. Με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γνωρίζουμε καλύτερα 8 από τις πιο επιδραστικές διάσημες μαμάδες παγκοσμίως!

(@beyonce)

Beyoncé
Κάθε της περιοδεία γίνεται sold-out. Κάθε της τραγούδι επιτυχία. Κάθε της κίνηση επιβεβαιώνει τον τίτλο της πιο πλούσιας γυναίκας μουσικού παγκοσμίως που το περιοδικό Forbes της χαρίζει ετησίως τα τελευταία χρόνια. Μη ξεχνώντας τις ρίζες της, η Queen Bey στηρίζει με κάθε τρόπο την Αφροαμερικανική κοινότητα της Αμερικής, αφιερώνοντας το τελευταίο της άλμπουμ “Black Parade” στον αγώνα των συμπολιτών της για ισονομία και ισότητα. Η φωνή της είναι τόσο δυνατή όσο η αγάπη της για τα τρία της παιδιά, καρπό του έρωτα της με τον Jay-Z. 

(@victoriabeckham)

Victoria Beckham
Αυτό το Spice Girl έδειξε από πολύ νωρίς το άστρο της. Ξεκινώντας την καριέρα της σε αρκετά τρυφερή ηλικία, η Victoria δεν άργησε να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο υποσχόμενα κορίτσια της Βιομηχανίας του Θεάματος. Η γνωριμία της με τον άσσο του ποδοσφαίρου και η ενασχόληση της με το χώρο της μόδας υπήρξαν καταλυτικές. Σήμερα, κάθε της σειρά ρούχων γίνεται Sold – Out, κάθε της πρωτοβουλία άξια αναφοράς και κάθε της κίνηση στέφεται με επιτυχία. Η Βασίλισσα Ελισάβετ της απένειμε τιμητική διάκριση για την προσφορά της στο χώρο του θεάματος, με την πρώτη σειρά του Μεγάρου, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η απονομή, να είναι γεμάτη από την αγάπη των τεσσάρων παιδιών της.

(@michelleobama)

Michelle Obama
Για οκτώ χρόνια, όσο διήρκησε η θητεία του συζύγου της, υπήρξε η Πρώτη Γυναίκα των Ηνωμένων Πολιτειών. Γεννημένη στο Σικάγο, με εκπαίδευση στο Harvard και πλούσιο βιογραφικό, κανένας δεν αναρωτιέται γιατί έγινε τόσο αγαπητή η Michelle Obama. Σε όλους. Μέχρι σήμερα, η ίδια αγωνίζεται για ένα κόσμο, ο οποίος θα διέπεται από ισότητα, ειρήνη και δικαιοσύνη, στηρίζοντας κάθε πολίτη όχι απλά της Αμερικής, αλλά και όλων των ηπείρων. Την ίδια στιγμή, η αγκαλιά των δύο αξιολάτρευτων παιδιών της, την ηρεμεί όσο τίποτα άλλο στον κόσμο αυτό.

(@angelinajolie_official)

Angelina Jolie
Την γνωρίζεις για το ταλέντο της και τη σχέση της με τον Brad Pitt. Της αναγνωρίζεις την προσφορά της σε κάθε κακοποιημένο ή υποσιτισμένο παιδί αυτού του κόσμου. Έχει ανακηρυχθεί ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για θέματα που αφορούν το προσφυγικό. Αυτή τη στιγμή, η Αμερικανίδα ηθοποιός προσέχει σαν τα μάτια της τα έξι παιδιά της, τα οποία θέλει να αναθρέψει, όπως μόνο εκείνη ξέρει, μεταδίδοντας του την άποψη ότι πρέπει να γίνουν σωστοί “πολίτες του κόσμου”.

(@kimkardashian)

Kim Kardashian
Κατά καιρούς, οι κινήσεις της δημιουργούν ποικίλα σχόλια, τα σχόλια άρθρα και τα άρθρα ειδήσεις που κάνουν τον γύρο του πλανήτη, πριν προλάβει να ανεβάσει την επόμενη viral φωτογραφία στο Instagram της. Κρατώντας τον τίτλος της ενσάρκωσης του “Αμερικάνικου Ονείρου”, η Kim Kardashian, κατόρθωσε από το μηδέν να αναδειχθεί σε μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες παγκοσμίως. Δεν είναι λίγες οι φορές που χρησιμοποιεί τη δύναμη της για καλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στήριξη της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αρμενία, τη στιγμή που βρισκόταν σε πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν. Το βίντεο συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές με το επόμενο βήμα της Kim να ήταν να “κρυφτεί” στην αγκαλιά των τεσσάρων παιδιών της. 

(@reesewitherspoon)

Reese Witherspoon
Λένε πως έχει το “άγγιγμα του Μίδα”. Ένα μαγικό τρόπο να επιλέγει και να αναπτύσσει projects με μεγάλη απήχηση και επίδραση στις γυναίκες. Μην ξεχνάς ότι ήταν παραγωγός και συμπρωταγωνίστρια του “Big Little Lies”, της σειράς που δημιουργήθηκε για να φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για νέους, πιο φρέσκους και απαιτητικούς γυναικείους ρόλους. ως επιχειρηματίας έχει καταφέρει να εξελίξει με συνεργασίες και συγχωνεύσεις την εταιρία παραγωγής της, που εξαρχής δημιουργήθηκε για να πει ιστορίες γυναικών σε τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και ψηφιακές πλατφόρμες. Όλα αυτά, όσο φροντίζει ενεργά τα τρία – αξιαγάπητα – παιδιά της.

(@chiaraferragni)

Chiara Ferragni
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το κορίτσι που αγαπούσε τις selfies θα μεταμορφωνόταν σε λίγα χρόνια σε μία άκρως πετυχημένη influencer και επιχειρηματία. Οι γυναίκες την αγαπούν, οι μαμάδες την λατρεύουν. Κατορθώνει να συνδυάζει δουλειά, επαγγελματικά ταξίδια και χρόνο με την οικογένεια της με έναν ιδιαίτερα πετυχημένο τρόπο. Η ίδια αξιολογεί ως μεγαλύτερο επίτευγμα της την συγκέντρωση πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Όλα αυτά, όσο παίζει με τον μικρό Leo και περιμένει το δεύτερο μωράκι της να ξετρυπώσει από την κοιλιά της. 

And More