Ημέρα της Γυναίκας: Διάσημες γυναίκες που η καριέρα τους απογειώθηκε μετά τον ερχομό των παιδιών τους

Τις θαυμάζεις για το ταλέντο τους. Υποκλίνεσαι στην ικανότητα τους να φέρουν αρκετά δύσκολες καταστάσεις εις πέρας. Σήμερα, γιορτάζουν όλες οι γυναίκες. Διάσημες και μη, θαρραλέες και μη, γενναίες, αναποφάσιστες, αντιμέτωπες με δύσκολες καταστάσεις, εσύ. Φυσικά, σήμερα γιορτάζουν και οι μαμάδες που καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλά στην καθημερινότητα τους. Ήξερες ότι αρκετές διάσημες γυναίκες απογείωσαν την καριέρα τους αφότου έγιναν μαμάδες; Take A Look και να θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia Vergara
Την γνώρισες καλύτερα μέσα από το “Modern Family”, την αγάπησες για τις γκριμάτσες της και την λάτρεψες για το πληθωρικό της γέλιο. Η δική της “Μοντέρνα Οικογένεια” ξεκίνησε στα 19, όταν αρραβωνιάστηκε, συγκροτήθηκε στα 20 όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί και χωρίστηκε δύο χρόνια μετά. Τίποτα, όμως, δεν την σταμάτησε να κυνηγήσει το όνειρο της για μία θέση στο χώρο της υποκριτικής. Σκέψου απλά ότι σήμερα έχει ήδη προταθεί για τρία βραβεία Emmy. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meryl Streep (@merylstreep)

Mery Streep
Κέρδισε το πρώτο βραβείο Oscar το 1979, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Την πορεία της την γνωρίζεις. Ρόλοι καριέρας, σωστές επιλογές, χαρακτηριστικές φιγούρες και ατάκες που άφησαν το στίγμα τους στον κινηματογράφο ακολουθούν μαζί με τρία ακόμα παιδιά και ακόμα περισσότερα Όσκαρ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese Witherspoon
Έγινε μαμά για πρώτη φορά σε ηλικία 22 ετών και λίγο πριν το Millenium μας κλείσει φαινομενικά απειλητικά το μάτι. Τίποτα δεν την σταμάτησε. Δύο χρόνια μετά, άρχισε να πρωταγωνιστεί, άλλοτε σε μικρότερους και άλλοτε σε μεγαλύτερους ρόλους και να αποσπά σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα, μετά την απόκτηση τριών παιδιών, είναι πετυχημένη παραγωγός τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J.K.Rowling (@jkrowlingweb)

J. K. Rowling
Σήμερα, είναι μία από τις πιο πετυχημένες συγγραφείς βιβλίων παγκοσμίως. Πριν από 20 χρόνια, ήταν μία νέα μαμά που αισθανόταν “αποτυχημένη”, επειδή δεν μπορούσε να βρει τη δύσκολη χρυσή τομή ανάμεσα στα όνειρα και την καινούρια της πραγματικότητα ως νέα μαμά. Λίγη μαγεία από Harry Potter και όλα είναι εφικτά! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane von Furstenberg (@therealdvf)

Diane Von Funstenberg
Ήταν 26, χωρισμένη με δύο παιδιά και γεμάτη έμπνευση. Έτσι, σκέφτηκε και δημιούργησε το πλέον θρυλικό wrap dress στις αρχές του 70. Και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot)

Gal Gadot
Το 2011 έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο αυτό την κόρη της Alma. Έξι χρόνια μετά, έγινε η κινηματογραφική Wonder Woman. Γιατί, στη ζωή της ήταν ήδη.

Read More

And More